Nilda sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Ingenio Sap Sorunu Ve Garanti Çıkmazı

02 Aralık 2024 11:03

1 sene önce Tefal Ingenio 6x set aldım Capacity mağazasından 9 bin küsur fiyata. Satıcı satarken saplarını ocakta kullanmamam gerektiğini bahsetmedi. (bunu okuyanlar bilgi sahibi olsun diye yazıyorum çünkü pek kimse bilmiyor) Saplardan biri bozuldu Bakırköy de iskit elektriğe yönlendirildim. Şu an 10 yıl garantili olan ürün için 850 TL ücret isteniyor ve ısıyla alakalı bir sorun değil yaşadığım sorun. Sap kısmı tuş kısmına basınca açılmıyor kitleniyor. Şimdi tüketici olarak ben mi haksızım? Almayı düşünen varsa tekrar düşünsün derim, bende Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım.

02 Aralık 2024 10:47

Yaklaşık 1 sene önce Capacity Tefal mağazasından 9 bin küsüre Ingenio set aldım. Sapı bozuldu iskit elektriğe yönlendirildim. Sapın tuşuna basınca kitleniyor açılmıyor. 10 yıl garantili olan ürün (güya) şu an 850 TL ödeme isteniyor. Bu arada bilgisi olmayan çok kişi gördüm banada satarken bahsetmediler sapları ocakta tutmamak gerekiyormuş sapta erime var ise ücret çıkarıyorlar. Alacaklar düşünsün derim bende Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım.

tefal-sikayeti-1.jpg
profile profile
02 Aralık 2024 11:22 (Şikayetten 18 dakika sonra)

03 Aralık 2024 11:14

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

03 Aralık 2024 11:24

Ulaştım size aynı şeyi söylemek için ulaşmışsınız zahmet etmeseydiniz şikayetim burda dursun alacaklara fikir olsun ben gerekli yerlere başvuracağım bundan sonra da sizden bir çöp bile alacağımı sanmıyorum teşekkürler.

Oya sonuçtan hiç memnun değil

27 Kasım 2024 06:40
Tefal Tencere Sapları Kullanımda Sorun Çıkarıyor
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
12 Ocak 2024 23:58
2 A*** B****** 10 Bin TL'lik Tefal Ingenio 6x
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Dilek
13 Temmuz 2024 10:26