Fatma sonuçtan hiç memnun değil

04 Mart 2024 13:34

17.02.2024 tarihinde Antalya Mark Antalya Teknosa mağazasından satın aldığım Tefal markalı airfry cihazının 28.02.2024 tarihinde temizliğini yaparken iç kısmında ve döküm kısmında aşınmalar olduğunu fark ettim. Cihazı yaklaşık 5-6 kez kullanmış olmama rağmen daha 14 günlük süreyi bile aşmadan böyle bir sorunla karşılaştım. 29.02.2024 tarihinde cihazı satın aldığım yere gittim ve iade talebinde bulundum. Satarken 'döküm kısmında asla bir sorun olmaz, ürün çok iyi' gibi ifadelerle ürünü sattılar. Aynı gün teşhir ürününü kontrol ettiğimde, onda da aynı sorunun olduğunu gördüm. 200 derece üzerinde yemek pişirebilen bir ürünün bu şekilde sorun çıkarması ve bunun normal olduğunu söylemeleri, benim ve diğer kullanıcıların sağlığını riske atmaktadır. Ayrıca cihaza kasko yaptırmıştım. Böyle bir durumla karşılaşınca Antalya merkezde bulunan Yön Teknik ve kasko şirketi 'biz yardım edemeyiz' dediler. Daha 14 günü bile dolmamış, garantili ve kaskolu diye üstüne fazladan para ödediğim ürünün arkasında bu kadar az durulması kabul edilemez. Ürünün iadesi alınmadı, servis için benden teslim alındı ve herhangi bir dönüş yapılmadı. Ben kesinlikle bu ürünü istemiyorum ve iade edilmesini talep ediyorum. Daha ucuz bir ürün varken, 'iyi olsun, sağlıklı döküm olsun' diye tercih ettim ve mağdur oldum.

04 Mart 2024 13:35 (Şikayetten 1 dakika sonra)

04 Mart 2024 13:36

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

04 Mart 2024 14:33

Aradım ancak bağlanamadım dönüş yapar misiniz?

04 Mart 2024 19:19

Şu an mark Antalya Teknosa mağazasına geldim beni Tefal yetkili servisten aradılar gidin iade işlemlerinizi yapın diye geldim bizim bilgimiz yok deyip gönderdiler elinizde yazılı bir şey yok diyorlar. Sürekli yanlış işlem sürekli yanlış yönlendirme!

05 Mart 2024 10:41

Sayın Site Yetkilileri, Yukarıda bilgisi bulunan tüketicimize prosedürler gereğince bilgilendirme yapılmıştır. Ancak kendisine ilettiğimiz bilgi dışında farklı bir işlem uygulanamamaktadır. Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

Tefal Easy Fry & Grill &Steam Bitmeyen Arızaları

Selin
24 Ağustos 2024 18:43
Levent sonuçtan hiç memnun değil

Levent
14 Eylül 2023 16:53

Cüneyt
15 Nisan 2024 09:21
Sibel sonuçtan memnun değil

Tefal Ve Teknosa İş Birliği

Sibel
21 Mayıs 2024 01:54
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
23 Ekim 2024 22:43