Tefal Dik Süpürge Batarya Ve Çekiş Sorunu. Tefal Almak Pişmanlıktır

Umit
09 Şubat 2024 00:31

Tefal Xpert 3.60 dik süpürgeyi yaklaşık bir yıl önce 2.500 TL fiyatla aldık. Bir yıldır defalarca servise gitti. Süpürdüklerini temizlememe rağmen şarj ünitesine koyduğumda birçoğu yere dökülüyor ve emiş gücü azaldı. Ayrıca bu hafta bataryası dolmamaya başladı. Dolu gözüküyor, çalıştırdığımda bir dakika sonra batarya boşalıyor ve duruyor. Tekrar şarja takıyorum, tam dolu gösteriyor. Çıkartıyorum, batarya boş ve çalışmıyor. Bu sebeplerle bugün servise bıraktık. Garantisi var çünkü. Ancak bataryanın bittiğini ve yeni batarya almamız gerektiğini, ücretinin de 2.700 TL olduğunu söylediler. Garanti kapsamına girmediğini belirtiyorlar. Aldığım fiyattan daha fazla bir tutar ödemek durumunda bırakılıyorum. Batarya için daha bir yıl olmuşken, bataryanın bitmesi nasıl oluyor? Ben bu ürünün garantisini neden kullanamıyorum? Tefal aldığıma ilk günden beri çok pişmanım. Yetkililerden bir açıklama bekliyorum.

09 Şubat 2024 09:18 (Şikayetten 8 saat sonra)

09 Şubat 2024 13:05

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Dik Süpürge Batarya Sorunu Ve Servis Oyunu

Ömer
04 Eylül 2024 00:59
Ilhami sonuçtan hiç memnun değil

Ilhami
26 Ekim 2023 17:02
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Süpürgemin Batarya Arızası Garanti Dışı Bırakıldı Yüksek Ücret Talep Edildi

Burak
01 Eylül 12:28
Aynur sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Süpürge Batarya Sorunu Ve Yüksek Ücret Talebi

Aynur