Tefal Aldığım Bu Robot Süpürgeden Pişmanlık Ve Hayal Kırıklığı Duyuyorum!

28 Mayıs 2024 16:12
Efe
Efe
27 Mayıs 2024 21:58

Ben bu ürünü aldığım günden bu yana sorun yasıyorum sinir sistemim altüst oldu iadesini istiyorum iadesi yapılmıyor her iki ayda bozuluyor en son servise gönderdigimdr tertemiz silip gönderdim sanki fabrikayı temizlemişler gibi simmsiyah kir içinde geldi şimdi yine fırça takıldı diyor temizliyorum yine aynı sorun yeter artık yere çarpıp kırasım var alın bunu benden yeter yenisini değiştirin satarken böyle yapmıyorsunuz bir robot az para değil aldığım güne lanet olsun

28 Mayıs 2024 16:18 (Şikayetten 5 dakika sonra)

28 Mayıs 2024 17:30

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

Batarya Değişiminden Sonra Ön Tampon Sıkıştı Hatası

Hakki