Suat sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Actifry Express E6 Hatası Bıktırdı

25 Haziran 2024 09:01

Tefal actifry express ürününü kullanmaktayım. E6 hatası vermeye başladı. Biraz çalışıp hata sinyali vererek duruyor. İnternette yaptığım araştırma sonucu çok kişinin aynı sorunu yaşadığını gördüm. Sorunun çözümüne dair yardımcı olunursa sevinirim, teşekkürler

01 Temmuz 2024 10:30

Tefal actifry express ürününü kullanmaktayım. E6 hatası vermeye başladı. Biraz çalışıp hata sinyali vererek duruyor. İnternette yaptığım araştırma sonucu çok kişinin aynı sorunu yaşadığını gördüm. Sorunun çözümüne dair yardımcı olunursa sevinirim. Böyle bir şikayet yazdım. Aradık size ulaşamadık diye klasik bilindik cevap verilmiş. Kimse arayıp sormadı. Her şey satana kadarmış. Müşteri Hizmetleri Sıfır. Güvenilir bir marka değiliz diyor resmen Tefal.

25 Haziran 2024 09:53 (Şikayetten 51 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

01 Temmuz 2024 10:27

Aradık diyorlar ama arayan soran yok. Düşünüldüğü gibi güvenilir bir Marka değilmiş Tefal. Müşteri hizmetleri sıfır. Her şey satana kadar

Tuncer
Tuncer

Anakarttinda bir kondanaitor var onu değiştirin sorun çözülür

tefal-actifry-express-e6-hatasi-biktirdi-2.jpg
tefal-actifry-express-e6-hatasi-biktirdi-1.jpg

Metin sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Airfryer E1 Hatası

Metin
20 Aralık 2023 12:02
Tefal Airfryer E1 Hatası
Mustafa sonuçtan memnun değil

09 Aralık 2023 15:54
Tefal 6x Ingenio Çizilme Ve Bozulma
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Tefal Easy Fry XL Sürekli Duman Çıkarıyor İade Talebim Reddedildi

Volkan
10 Ekim 2025 10:20
yeni-alinan-tefal-easy-fry-xl-surekli-duman-cikariyor-iade-talebim-reddedildi-1.jpg
Tefal Kategorileri
TrustBuy Güven Skoru