TEB Pos Cihazında Taksit Hatası

Eren
25 Mayıs 2023 09:40

7 Mayıs 2023 'de colin's Bursa Carrefour mağazasında 2149.50 TL tutarında alışveriş gerçekleştirdim. Söz konusu alışveriş kapsamında taksitli ödeme yapmak istedim. Pos cihazında kartım ile işlem gerçekleştirilirken 2 taksit (standart) ve +4 taksitli (kampanyalı) seçenekler çıktı.

Görevlinin taksitli (2 taksit ve diğerleri için de) işlem gerçekleştirmek istediği durumda kart desteklenmiyor uyarısı ile karşılaştım. Mecburen taksitsiz harcama yapmak durumunda kaldım. İki parçada gerçekleştirdiğim alışverişimin diğer ödemesini mecburen QNB Finansbank kredi kartım ile gerçekleştirdim. Fakat söz konusu 2149.50 TL tutarındaki harcama taksitlendirilemedi.

Bankanın kampanyası olan giyim alışverişlerine +4 taksit kampanyasından da faydalanmamış oldum. İlgili tutarın taksitlendirilememesin de bankaya bağlı bir sorunla karşılaşılması (kart desteklenmiyor uyarısı) sebebi ile en azından kampanyada belirtilen taksitlendirme işleminin yapılarak mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

25 Mayıs 2023 10:12 (Şikayetten 31 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

Burak sonucu yetersiz buldu

Burak
19 Nisan 2024 12:09

Arzu
22 Kasım 2023 10:50
TEB Kredi Kartı Öteleme Kampanyası
Birol sonuçtan hiç memnun değil

Birol
29 Ekim 2024 21:14

Onur
27 Kasım 2023 20:09
TEB Öteleme Kampanyasını Kafasına Göre Uygulamıyor
TEB Öteleme Kampanyasını Kafasına Göre Uygulamıyor

Havva
08 Ocak 2024 23:32
TEB Ödenmiş Borcu Tekrar Ödetiyor!
TEB Ödenmiş Borcu Tekrar Ödetiyor!
TEB Kategorileri