TEB Güvenlik Prosedürü Mağduriyeti

Berk
07 Ekim 2024 10:07

TEB bankasını uzun zamandır kullanmaktayım fakat son yaşadığım olayların ardından hesabımı kapatmaya kesin olarak karar verdim.

Cuma akşamı 8'de hesabımdan fast ile para göndermeyi denediğimde ekran görüntüsünde yazan 'İşleme devam edemezsiniz. Lütfen şubeniz ile iletişime geçiniz.' hatasını aldım. Sonrasında telefon şubesini arayarak olayın nedenini sorduğumda bana fast sisteminin bakımda olduğunu ve gece yarısından sonra tekrar kullanılabilir olacağını ilettiler.

Cumartesi sabah 11'de işlem yapmayı denediğimde tekrar aynı uyarıyı aldım. Telefon şubesine durumu sorduğumda bakımın devam ettiği ve 2 saate tamamlanacağı iletildi. Bunun üzerine cumartesi günü akşam saat 6'da tekrar işlem yapmayı denedim ve aynı hatayı aldım. Ardından telefon şubesinde yaklaşık beş operatöre bağlandığımda, hepsi bana hesabımın işlem yapmak için güvenlik onayı alması gerektiğini ve onayın şu an yapıldığını ilettiler.

Hesabım beşe yakın kez güvenlik onayı almasına rağmen işlem yapamayınca tekrar telefon şubesini aradım ve tüm olayı anlattım. Bana pazartesi günü mesai saatlerinde bankamı aramamı tavsiye edip işin içinden sıyrıldılar.

Pazartesi günü temsilcimin olduğu banka şubesini aradığımda: 'Hesabınızın senelik rutin güvenlik kontrolü zamanı gelmiş, bu durumu genel merkezimize ilettim. Ne zaman tamamlanacağı ile ilgili kesin bir zaman veremiyoruz, 1 hafta da olabilir ama 1 ay da olabilir. Bu süreçte ne yazık ki hesabınızla herhangi bir işlem yapamazsınız.' gibi inanılmaz derece saçma bir cevap aldım.

TEB bankası kendi kafasına göre güvenlik prosedürü ve kontrolü adı altında hesabımı kısıtlayıp, içerideki bakiyeyi kitlemiş durumdadır. Ne zaman hesabımla işlem yapabileceğim hakkında bilgi vermiyorlar ve sadece bir gelişme olduğunda sizi haberdar ederiz diyorlar.

07 Ekim 2024 10:13 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

TEB Bankasında Hesabım Açılmıyor, Sürekli Oyalama Ve Yanıltıcı Bilgi

Ali
10 Temmuz 2025 17:36

TEB Bankası'nda Sürekli Şubeye Gitme Sorunu

Önder
23 Mart 2025 23:17

08 Mart 2025 13:59
TEB Mobil Bankacılıkta 15 Gündür Süren Sorun
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Çiğdem
22 Temmuz 2024 10:28
Taha sonuçtan hiç memnun değil

TEB FAST İşlemi Başarısız, Şubeye Ulaşamıyorum Mağdurum

Taha