Samet sonuçtan hiç memnun değil

TEB Bankası Otomatik Fon Alımı

Samet
18 Nisan 2023 16:28

TEB bankası maaş müşterisi olduğum için kullanmak zorunda kaldım. Sonra marifetli hesap diye günlük faiz işleten bir vadeli hesap kullanımı yapabiliyoruz diye kullanmaya başladım. Marifetli hesap kullanımı yaptığım için banka sistemi kendi fonlarından benim marifetli hesaptaki paramdan kesinti yaparak kendi TEB-PORTFOY adı altında bankanın kendi fonunu alıyor. Ben iptal ediyorum. Tekrar alıyor. Müşteri hizmetlerini arıyorum iptal ettiriyorum tekrar alıyor. Artık bunaldım nemalandırma tercihlerimiz değiştirdim ısrarla otomatik olarak almaya devam ediyor. Ben bankanızın fonunu neden almak zorundayım? Marifetli hesabı kullanımı yaptığım için bu zorunluysa basta belirtin insanlara dayatma yaparak kendi fonunuza yatırım yapamazsınız rızamız olmadan benim kendi param ile. Akabinde hisse hesabı açtım SPK ekstra posta olarak bana göndermişler. Talebim olmadan 3 aydır posta ücreti kesmişler. Bu kadar da kafasına göre müşteri rızası alınmadan birileri kafalarına göre at koşturuyor. Bu rahatsızlığımızı dile getirdiğimizde bize söyledikleri de şu oluyor ; mobil ekran üzerinden hesap açılışlarında otomatik onayla dediğiniz için görmüyorsunuz bütün her şey orada yazıyor diyor Çok rahatsız oldum. Kendisi otomatik kendi banka fonlarını beni paramla rızam olmadan almasına sonra SPK fiziki olarak ekstreyi evime gönderip parasını kesmesi TEB bankasına karşı ön yargılarım boşa çıkmamış oldu. Tez vakitte maaş müşterisi olarak kullandığım hesabımı da kredi kartını da iptal edeceğim

18 Nisan 2023 16:34 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

Okan
Okan

Bende yeni CepteTeb üyesiyim ve CepteTeb tl Marifetli hesaba katılmayı düşünüyorum. Gördüğüm kadarıyla çok fazla şikayet var ve bende yarın hesabımı kapatacağım

Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Onaysız Fon Alım Bedeli Kesintisi Ve 4.433,70 TL İadesi Talebi

Deniz