Ali sonuçtan hiç memnun değil

TEB Bankası Emekli Maaş Blokesi

Ali
26 Mart 2024 21:40

TEB Bankası, borcum olmadığı halde emekli maaşıma bloke koymuş. Ben banka değişikliği yapmak istiyorum ancak e-Devlet'te 'blokelidir' uyarısı çıkıyor. Bu blokeyi hangi hakla koyabiliyorsunuz? Madem bloke konuluyor, o zaman promosyon güncellemesi yapın. Daha önce verdiğiniz 3.500 TL şimdi yetersiz, çünkü maaşlar arttı. Siz de müşterilerinizi arayıp güncelleme yapmanız gerekiyor. Aksi takdirde blokeyi kaldırın ve ben bankayı değiştireceğim. Hiç memnun değilim. Zaten emekli maaşımı alırken her transferde ücret kesiyorsunuz. 8 TL'ye bile tenezzül eden bir bankasınız.

29 Mart 2024 02:47

Şikayet etmekten yoruldum bu TEB bankasını artık bugün Antakya şubede promosyon iptali yaptım hesabımdan parayı kesiyorsunuz fakat e devlette hala maaş blokesi görünüyor banka görevlisi bana tamam bloke kalktı diyor bloke hala duruyor bence bankacılığı bırakmalısınız

Ek
26 Mart 2024 21:45 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

Erol
Erol

TEB Bankası neden emekli maaşı promosyon güncellemesi yapmıyor anlamış değilim, TEB'den boşanıp başka bir banka ile nikah tazeleyeceğim. Elveda TEB...

Savci
26 Mart 2024 06:00