Batuhan
18 Şubat 2024 23:19

Bank of America'dan TEB kartımı kullanarak para çekmek istedim (günlük 300 dolar limitim var). Daha önce sorunsuz çekebildiğim paramı aynı şekilde 3 Kasım 2023 Cuma günü, Amerika saatine göre 13.30'da, Türkiye saatine göre 20.30'da, Amerika'nın Florida eyaletindeki Sarasota şehrindeki Bank of America'dan çekme işlemini başlattım. İşlem sonunda ATM 'Bir hata oluştu' diyerek kartımı geri verdi. Direkt Cep TEB uygulamasından dolar hesabıma baktığımda 300 dolar eksik olduğunu gördüm. Hemen ATM'nin bağlı olduğu bankanın içine girdim (Banka binasının dışında binaya bağlı ATM) ve durumu onlara anlattığımda, bu işlemin Bank of America kartı ile yapılmadığı için bir şey yapamayacaklarını, o yüzden Türkiye'deki TEB ile iletişime geçmem gerektiğini söylediler. Dedikleri gibi yaptım ve TEB bana beklememi söyledi. Hala bir gelişme yok ve paramı alabilmiş değilim. TEB, güncel kurla 9.165 TL olan paramın üstüne kondu. Kartımın bozuk olup olmadığını düşündüm ve alışveriş yapmayı denedim; kartımla alışveriş yapabiliyorum ve çekilen paraları TEB hesabımda görebiliyorum ama 300 dolarımı bana vermemekte ısrarcılar.

19 Şubat 2024 09:00 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

TEB Banka Kartının ABD De Kullanma Sonucu Oluşan Mağduriyet

Fatma
23 Ağustos 2024 03:20
Said sonuçtan hiç memnun değil

Said
26 Eylül 2023 18:09
Hülya sonuçtan hiç memnun değil

TEB Yurt Dışı Para Çekme Limiti Sorunu

Hülya
30 Eylül 2024 21:59
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Deniz
26 Mayıs 2024 07:29
TEB Müşteri Hizmetleri Ve Para Kaybı
TEB Müşteri Hizmetleri Ve Para Kaybı
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Serdar
07 Temmuz 2023 13:08