Turkcell Superonline Abonelik İptali

28 Mart 2024 13:12

Turkcell Superonline hakkında şikayette bulunmak istiyorum. 17.03.2024 tarihinde sabah saat 10.30'da gelip ev interneti Superonline kurulumu gerçekleştirildi. 14 gün cayma hakkım olduğu halde, birkaç saat sonrasında arayıp aboneliğimi iptal etmek istediğimi belirtmeme rağmen iptal işlemi yapılmadı. Müşteri hizmetlerinden beş kişi ile görüşme yaptım; hepsi de oyalamaya ve konuyu kapatmaya çalıştılar. Ve kurulum sırasında kimliğim kullanıldı. Elektronik sözleşme olduğu belirtilmedi ve imzalanmış bir bilgi dahi verilmedi. Kurulum için kimlik PIN kodu istediklerini söylediler, ancak herhangi bir sözleşme göstermeden adıma imzaladılar. Buna itiraz ettiğimde 'Sorsaydınız, gelen mesajları okusaydınız.' diyerek suçlama yönelttiler. Yasal olarak 14 gün cayma hakkımın olmadığını ve sözleşmede de bu hakkın bulunmadığını söylediler. Ben ise sözleşmeyi görmediğimi ve bilgi verilmediğini söylememe rağmen, konuyu geçiştirdiler. Turkcell Superonline'ın müşteri hizmetlerinden şikayetçiyim. Sorunumu çözmeden oyalamaya ve iptal etmemeye çalıştılar. Teknik servisten işlemleri yapan kişilerin de bana detaylı bilgi vermemelerinden ve sözleşmeyi okutmamalarından şikayetçiyim. Gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

28 Mart 2024 13:13 (Şikayetten 1 dakika sonra)

28 Mart 2024 14:31

Merhaba Ebru Hanım, Müşteri hizmetlerimize ilettiğiniz talebinizi titizlikle takip ediyoruz. Sonuçlandığında ekiplerimiz tarafından bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

Tuba sonuçtan çok memnun

14 Ağustos 2024 20:20

25 Şubat 2024 22:43
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

21 Haziran 2024 23:20
Burak sonuçtan hiç memnun değil

09 Kasım 2024 18:57
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

27 Nisan 2024 21:23
Superonline Kategorileri