Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Modem Sorunu ve Müşteri Memnuniyeti Çıkmazı

12 Eylül 2024 21:46

11 yıllık Turkcell Superonline abonesiyim. 100 megabit internet kullanıyorum. Abonelik ailemden birinin üzerine fakat yenileme ve paket seçimi konusunda karar veren kişi benim, benim haberim olmadan ailem taahhüdümüzü yenilemiş fakat bunda herhangi bir sorun yok çünkü Turkcell müşterisi olmaktan mutluyum aynı zamanda kendi telefon hattımda Turkcell ve TV+'da kullanıyoruz. Yaklaşık 7 yıldır aynı modemi kullanıyoruz ve bu modem belli olmayan aralıklarla internet bağlantımı kesiyor ve tekrardan bağlanıyor. Taahhüdümüzü 7 Eylül 2024 tarihinde yeniledik bu arada belirteyim. Daha önce TV+'da sıkıntı yaşadık sistemde 'arıza' gözükmemesine rağmen ürünümüz değiştirildi şu an memnun bir şekilde kullanıyoruz. Fakat modemde yaşadığımız sıkıntıdan bıktığımız için turkcelli aradım ve uzun süreli bir müşteri olduğumu taahhüdüm bitmeden hemen önce defalarca arayıp gelin şu fiyattan böyle bu fiyattan böyle yapalım diyorsunuz neden yeni modemleri müşterilerinize yenilemelerde sağlamıyorsunuz diye soruyorum. Bana 'arıza' gözükmediği sürece modem yenileme talebi yapamayacaklarını belirtiyorlar. E TV+'da 'arıza' gözükmüyordu değiştirdiniz? Modemde neden değiştirmiyorsunuz diyorum yine arıza diyorlar isterseniz 520₺den veririz diyorlar. Ya bana sırf memnuniyetim için yeni cihaz veriyorsunuz TV+'da ama modem olunca neden 'arıza'ya mahkumuz kaldı ki kullandığınız cihazlar iyice eskidi ve wifi5 modülüne sahip. Yeni abonelere ne veriyorsunuz diyorum stokta varsa wifi6 diyorlar yoksa wifi5 veriyorlarmış. E farkları ne diyoruz wifi6 %30 daha hızlı diyorsunuz stokta olmayınca yeni abonelere bile eski modüle sahip Wi-Fi veriyorsunuz hiç standart yok o zaman hangisinden satın alındıysa ondan mı veriyorsunuz ben böyle anladım en azından. Cayma bedelini ödeyip TurkNet'e geçeceğim. Abone uzaklaştırmaya çalışıyor. Gibiler başardılar.

12 Eylül 2024 21:48 (Şikayetten 1 dakika sonra)

13 Eylül 2024 12:21
Yusuf
Yusuf
28 Ekim 2024 12:44

Hiçbir şey yapmıyorsunuz? Yeni müşterilere bile rastgele modem verdiğinizi söylüyorsunuz ahahah hizmetten bahsetmeye devam edebilirsiniz. En kısa sürede farklı bir operatöre geçeceğim.

27 Ekim 2023 15:31

Sözleşme Bitimine Yakın Yavaşlayan İnternet Sorunu

15 Ekim 2024 20:26
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

11 Ekim 2024 18:19

27 Kasım 2023 22:52
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

19 Haziran 2025 19:40

Superonline Kategorileri