22 Ocak 2024 15:19

Modemdeki mod kısmında mavi ışık yanıyor ve internet kullanamıyorum. Kaç gündür müşteri hizmetlerini arıyorum, açan yok, ilgi sıfır. Hep aynı şeyi tekrarlıyorum, kapatıp açmıyorlar; bu kadar ilgisizlik olamaz. Sabrımın sonuna geldim, belki 50 kez aradım ve bir kez olsun açan yok, ilgilenen yok. Ödemeleri hepsini yapıyorum ve ne zamandır Turkcell kullanıyorum ve o kadar usandım ki bütün hizmetleri oradan iptal edeceğim bu gidişle. Sizden ricam bir an önce bir çözüm bulun, yoksa iptal edeceğim ve boşu boşuna stres yapıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

22 Ocak 2024 15:20 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

22 Ocak 2024 20:21

5 saat oldu hala cevap alamadım sizden ricam bir ilgilenir misiniz

23 Ocak 2024 08:26
23 Ocak 2024 08:40

Tam 1 hafta oldu ödemesini yapalı ve interneti hiç kullanmadık zaten internet ödedim ondan sonra bu durum oldu ve yani kota dolmuş olamaz hiç kullanmadım bile sizde. Ricam iyi bir şekilde kontrol ederseniz sevinirim kaç gündür mağdur durumdayım

Volkan sonuçtan hiç memnun değil

23 Temmuz 2024 15:46
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Superonline 15 Gündür Aktif Olmayan İnternet Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri Mağduriyeti

03 Kasım 2025 22:12
superonline-15-gundur-aktif-olmayan-internet-ve-ilgisiz-musteri-hizmetleri-magduriyeti-2.jpg
superonline-15-gundur-aktif-olmayan-internet-ve-ilgisiz-musteri-hizmetleri-magduriyeti-1.jpg
Ece sonuçtan hiç memnun değil

20 Ekim 2024 14:41
Toyota sonuçtan hiç memnun değil

05 Ekim 2024 21:19

18 Ekim 2024 23:55