Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

Superonline İnternet Bağlarken Komşumun İnterneti Kesti Ve Düzeltmedi

14 Ağustos 2024 00:09

Turkcell Superonline'dan son derece şikayetçiyim. Beni aşırı mağdur etti. Yaklaşık bir ay önce Superonline'ın yana yakıla aramasıyla evime fiber internet bağlanmasını kabul ettim. Bunun sonucunda, evime internet bağlamaya gelen ekip benim internetimi bağlarken karşı komşumun internetini kesti. Benim evim için apartman içinde kablo çekerken karşı komşumun internet kablosunu çıkarıp attılar. Çünkü benim internetim bağlanır bağlanmaz komşumun interneti koptu, bunun sonucunda karşı komşum kendi internet firmasını aradı ve yapılan kontrolde de internet kablosunun çıkarıldığı anlaşıldı. Gelen ekip zaten çıkan kabloyu bina içinde bırakmıştı. Her şey bu kadar netken olaylar bundan sonra başlıyor. Ben, durumu Turkcell Superonline a anlattım, komşuma mahcup oldum, kendileri sizin yüzünüzden mağdur oldu, gelin lütfen düzeltin bu durumu diye defalarca aradım. Şikayet kayıtları oluşturdum, bunların kayıtlarına şirket bakabilir. Fakat, asla dönüş alamadım, saygısızca biz bir şey yapamayız gibi hem saha ekiplerinden hem çağrı merkezinden cevaplar aldım. Tutumları çok saygısızcaydı ve yalan konuşuyorlardı. Bu süreç boyunca her gün şikayet kaydı oluşturup kendileri ile konuştum. Kaldı ki apartmanda bu ilk olay değilmiş onu da öğrendim. Birkaç daireye internet bağlarken de aynı şeyi yapmışlar çünkü diğer daireleri de bu şekilde Turkcell e geçirmeye çalışıyorlar. Bu kadar büyük bir firmaya bu kadar küçük düşürücü tavır ve tutum yakışmamaktadır. Buradan sonuç çıkmayınca, komşuma kendim dışarıdan hizmet alarak internet kablosu çektirdim ve 3000 TL para ödedim. Turkcell in bu saçma hatası, belki de bilerek yaptılar, beni 3000 TL ödemek durumunda bıraktı. Ben bu ödemenin tarafıma ödenmesini talep ediyorum, benim hatam olmayan bir durum için Turkcell Superonline ın hatası için 3000 TL ödedim. Faturası mevcuttur. Şayet buradan da çözüm çıkmaması halinde hakkımı ne olursa olsun sonuna kadar savunacağım ve Tüketici Mahkemelerine gideceğim. Kendileri, internet bağlamak için beni aradılar sürekli, hatta hata yapmışlar, bende normal VDSL bağlıydı, çünkü Turkcell'in sisteminde evim fiber internete uygun değildi, fakat sonrasında aslında uygun olduğunu ve sistemlerinin hatalı olduğunu söylediler. Bunun sonucunda her gün rahatsız edilircesine arandım ve sonunda fiberi kabul ettim. Keşke etmeseymişim.

Abonelik bilgilerim, şikayet bilgilerim görsel olarak firmanın göreceği şekilde eklenmiştir. Ayrıca 3000 TL lik internet kablosu çekilmesi hizmetinin faturası da görsel olarak eklenmiştir.

14 Ağustos 2024 07:43 (Şikayetten 7 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

14 Ağustos 2024 13:55

Merhaba Batuhan Bey, Müşteri hizmetlerimize ilettiğiniz talebinize istinaden inceleme yapılarak 15.07.2024 15:06 tarihinde konuyla ilgili size bilgi verilmiştir. Her türlü bilgi ve yardım talebiniz için Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

Batuhan
Batuhan
14 Ağustos 2024 14:09

Merhabalar, Verilen cevap mağduriyeti engellememektedir. Verilen cevap hataya bir çözüm üretmemektedir. Yaptığınız hatayı saygısızca kabul etmemeniz, bir çözüm değildir. Ben sizden yaşattığınız sorun için özür bekliyorum ve yarattığınız maddi mağduriyet için de hakkımın tarafıma iletilmesini bekliyorum.

08 Temmuz 2024 11:55
Samet sonuçtan hiç memnun değil

04 Aralık 2023 23:20
Efkan sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2023 13:04
Merve sonuçtan çok memnun

08 Aralık 2024 14:39
"Pazar günü olmasına rağmen sorunu hızlı bir şekilde çözüp mağduriyetimizi giderdiği için firmaya teşekkür ederim"

08 Mart 2025 15:34

Superonline Kategorileri