Superonline HG8245X6 Modem Sorunu

Superonline HG8245X6 Modem Sorunu
04 Şubat 2024 16:59

Superonline'dan yeni wi-fi6 model modem sipariş ettim. LG8245X6-50 model bir modem geldi. Modem geldiğinden beri çeşitli model telefonlar, bilgisayarlar ve oyun konsolunda IP alamama sorunu yaşamaya başladım. Cihazlar modemi görüyor, şifreyi yazıyorum kabul ediyor fakat bağlanamıyorlar. Bazen bağlanıyor gibi görünüyor fakat bir süre sonra bir bakıyoruz, görseldeki gibi bağlı olduğu halde "internet bağlantısı yok" wi-fi yerine 4G'ye geçiş yapmış. Bir süre sonra GSM operatöründen internet kotanız dolmak üzere mesajı gelince anlıyoruz ki internet'i hiç wi-fi'dan kullanmamışız, hep 4G üzerinden bağlanmışız.
Müşteri hizmetlerini defalarca aradım, uzaktan bakıyorlar. İnternetinizde sorun yok diyorlar. Ben de sorun internette değil, modeme bağlanamıyoruz diyorum. Bir şeyler yapıyoruz, sonra tekrar deneyin diyorlar ama işe yaramıyor.
Bu modemin sorunsuz çalışan bir modemle değiştirmesini talep ediyorum.

04 Şubat 2024 16:59 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

06 Şubat 2024 10:01

Merhaba Özgür Bey, Talebinizin incelemesi tamamlanarak 05.02.2024 tarihinde müşteri hizmetlerimiz size bilgi vermiştir. Her türlü bilgi ve yardım talebiniz için Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. • http://turkcell.li/indir Saygılarımızla, Turkcell Superonline

Özgür
Özgür
06 Şubat 2024 12:08

Kimse beni aramadı, bilgi falan da vermedi.

Mazlum
Mazlum

Beni kimse aramadı neden böyle oluyor anlamıyorum

Ümit
Ümit

03.02.2024 tarihinde benimde yani bağlantım yapıldı. 2 günden beridir internet kullanamıyoruz. Superonline.net e girerken dahi bağlantınız özel değil deyip hata alıyorum ve internete girmiyor. Sonradan nasıl oluyorsa düzeliyor. Ancak sık sık sizinde dediğiniz gibi bağlantı kopuyor. Bankacılık uygulamaları bile çalışmıyor. Bende aradım müşteri hizmetlerini ama nafile. Yaptıkları bir ise yaramıyor.

Superonline Modem 5G Bağlantısı Arızalı

09 Aralık 2023 02:38
Superonline Modem 5G Bağlantısı Arızalı
Utku sonuçtan hiç memnun değil

Superonline Modem PS5 İle Bağlantı Koparıyor, Ücretsiz Değişim İstiyorum

14 Mayıs 2025 15:27
Oguzhan sonuçtan hiç memnun değil

13 Şubat 2025 19:55
Superonline Kategorileri