Caner sonuçtan hiç memnun değil

Fiber Optik Kabus: Kesintisiz İnternet Hayal Oldu

Fiber Optik Kabus: Kesintisiz İnternet Hayal Oldu
16 Kasım 2024 09:09

Turkcell Superonline kablosuz internet kullanıyorduk, hiçbir zaman kesinti olmuyordu, çok memnundum. Lakin bundan yaklaşık 7 ay önce, bütün internet sisteminin fiber optik kabloya geçileceği ve kablosuz internetin kaldırılacağı söylendi. Biz de mecburen fiber optiğe geçiş sağladık. Sözde hızlı ve kesintisiz bir internet erişimi olacağından bahsedildi fakat 10/11/2024'ten bu yana internet hizmeti alamıyoruz. Çok yavaş çalışıyor. Hiç kaliteli değil. Defalarca müşteri hizmetlerine durumu ilettik, 5 gün geçti. Hiçbir şekilde sorun çözülmedi. Mağduriyet yaşıyoruz. Böyle devam ederse aboneliğimizi yenilemeyeceğiz ve telefondan interneti sürdüreceğiz. Hizmet ve kalite anlayışınız çok kötü... Bir an önce mağduriyetimizi gideriniz...

16 Kasım 2024 09:09 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

17 Kasım 2024 11:11

Merhaba Caner Bey, Müşteri hizmetlerimize ilettiğiniz talebinizi titizlikle takip ediyoruz. Sonuçlandığında ekiplerimiz tarafından bilgi verilecektir. Her türlü bilgi ve yardım talebiniz için Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

Caner
Caner
26 Kasım 2024 20:44

Bölgesel ayrımcılık yapıyorsunuz 25 gün dür internete bağlanamıyoruz sözde dün saat 21:00 sorunun çözüleceğinden bahsettiniz ama halen mağduruz bugün Salı günü internet yine yok yine mağduruz dünyanın en kötü internet altyapısı ve dünyanın en pahallı internetine sahibiz kullanmadığım günlerin aylık ödemesinden düşmesini talep ediyorum fiber optik hiç iyi bir sistem değil eski üsülden bir farkı yok dünyanın hiçbir yerinde kablolu internet yok insanları kandırmayı artık bırakın

Deniz sonucu yetersiz buldu

14 Aralık 2024 20:29

21 Temmuz 2024 19:49
Turkcell Superonline Wi-Fi Sürekli Kesintisi

05 Aralık 2024 13:53
Hacı sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2024 20:44
Ege sonuçtan hiç memnun değil

08 Haziran 2024 12:54
Superonline Kategorileri