Refiye sonuçtan hiç memnun değil

Şok Marketler Mağaza Müdürünün Davranışları Ve İthamları

Şok Marketler Mağaza Müdürünün Davranışları Ve İthamları
03 Ağustos 2024 04:06

Kütahya Evliya Çelebi Mahallesi Şok Market'te mağaza müdürünün terbiyesizliği ve ithamı ile karşılaştım. Bazı ürünlerin fotoğrafını çekiyordum ve bir anda arkamda belirdi. Telefonuma bakmak için ve sonra 'Siz mağazada fotoğraf çekemezsiniz, suç işliyorsunuz' dedi. Ben de 'Çekerim, suç işleyecek bir durum yok, mağazada olan bazı ürünleri kardeşime atmak için çekiyorum' dedim. Buna rağmen itham etmeye, tehdit etmeye devam etti. Yetmedi, yanında karısı olan şahıs da olaya dahil oldu ve bayağı bir kavga boyutunda diğer müşterileri de rahatsız eden bir duruma soktular beni. Bu olay bütün enerjimi aldı. İsmini bile vermeye çekinen mağaza müdürü beyefendi 'İstediğiniz yere şikayet edin' diyerek yaptığı hatayı sürdürdü. 'İstediğim fotoğrafı çekerim, burası kurumsal bir firma ve sizin şahsınıza ait bir yer değil' desem de yanındaki diğer kasiyer KVK vs diyerek onu onayladı. Ben de onların da fotoğrafını çekerek mağazadan çıktım. Böyle bir saçmalığı ilk defa yaşadım. Umarım son olur.

03 Ağustos 2024 09:21 (Şikayetten 5 saat sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Size yardımcı olabilmemiz için ziyaret ettiğiniz mağazanın açık adresini ve yetkili birime kişisel bilgilerinizin (ad, soyad, iletişim numaranız) paylaşılmasını ister misiniz? Bilgi vermenizi rica ederiz. İyi günler dileriz.

03 Ağustos 2024 13:03

7994 Evliya Çelebi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Hasan Polatkan Caddesi No:140/A Kütahya/Merkez.

03 Ağustos 2024 13:34

Değerli Müşterimiz, Yetkili birime kişisel bilgilerinizin (ad, soyad, iletişim numaranız) paylaşılmasını ister misiniz? Bilgi vermenizi rica ederiz. İyi günler dileriz.

04 Ağustos 2024 19:12

Buradan bilgilerimi yazamıyorum şikayet var iletişim hattı dönüş yapmadı, sizin Şok market olarak iletişime geçebileceğim bir mail adresiniz varsa oradan atabilirim. Ya da siz şikayet var üzerinden bilgilerime ulaşın lütfen

04 Ağustos 2024 19:46

Değerli müşterimiz, şikayetiniz ilgili birimlerimize iletilmiştir. Teşekkür ederiz.

03 Mart 2024 15:38
Bulent sonuçtan çok memnun

23 Ocak 2025 12:26
Kasiyerin Davranışı Ve Kurumsallık Sorunu
Aras sonuçtan hiç memnun değil

12 Aralık 2024 20:53
Şok Market'te Müşteri Hizmetleri Skandalı