Bengü
29 Nisan 2024 10:03

18.12.2023 tarihinde Trendyol'dan Schafer marka çaycı aldım. İçindeki plastik kokusu asla gitmediği için alalı henüz üç ay olmuşken servise göndermek zorunda kaldım. 28.03.2024 tarihinde tarafımıza tamir edildiği söylenerek gönderilen makinemizde, servise gitmeden önce olmayan bir sorun çıktı ve resmen tarafımıza arızalı ürün gönderildi. Sorun şu ki, çaycının su ısıtma haznesine su koyunca kaynamaya başlar başlamaz kol kısmındaki 0-1 düğme ve çevresi aşırı derecede ısınıyor, buhar çıkarıyor ve dolayısıyla bu sıcak buhar ile de nemleniyor. Bu sebeple üründe herhangi bir çay demleyemeden ikinci kez servise geri gönderdik bu sorunu belirterek. Ama servis herhangi bir tamir yapmadan 'bir sorun yok' diyerek bize makineyi geri yolladı. Bir de 'maksimum su seviyesinin üzerine su koymayın' diye not düşülmüş. Ancak biz üç ay boyunca bu sorunu yaşamadan makineyi kullanmıştık. Sizce her seferinde maksimum seviyenin üzerine su mu koyduk? Zaten size böyle bir arızası olmayan makine gelmişti. İkinci kez tarafımıza gönderilir gönderilmez maksimum su seviyesinin yarısı kadar su koyunca da aynı sorunun devam ettiğini ve tamir edilmediğini gördük. (Bu durumu videoya çekip buraya da ekledim.) Sıfır makine parası ödeyen müşteriniz olarak iki defadır tamire giden ve düzeltilmeyen bir makineye razı olmamızı bekliyorsunuz. Bu süreçte servise yazdığım notta belirttiğim gibi yeni ürün talebim bulunmaktadır. Sorunumuzla ilgilenilmediği sürece hukuki olarak hakkımızı arayacağımızı belirtmek isterim.

29 Nisan 2024 10:39 (Şikayetten 36 dakika sonra)

Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Neslihan
10 Kasım 2023 12:27
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Schafer Sıfır Çay Makinesi Su Akıtıyor Servis Çözüm Sunmuyor

Hilal
30 Mayıs 2025 11:40
Schafer Sıfır Çay Makinesi Su Akıtıyor Servis Çözüm Sunmuyor
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
09 Ekim 2024 17:35
Schafer Çaycı İle Bitmeyen Garanti Macerası
Schafer Çaycı İle Bitmeyen Garanti Macerası
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Dilara
06 Ocak 2024 12:38