Schafer Waffle Makinesi

17 Şubat 21:07
Enes sonuçtan memnun

Enes
12 Nisan 2024 21:46

"Gösterdikleri ilgiden çok memnun kaldım, gerçekten bu kadar ilgileneceklerini beklemiyordum. Günümüzde markaların en büyük sıkıntısı satış sonrası müşteri memnuniyetidir. Schafer müşterisine duyduğu güvenle bu sorunun altından çok iyi kalkıyor. Yaşadığım sorun sonrası buradaki şikayetime istinaden ilk mesai günü tarafıma ulaştılar, üründeki arızayı giderdiler ancak geri gönderirken küçük bir karışıklık olmuş tarafıma küçük özürleri olan bir ürün gönderilmişti bu durumu da kendilerine aktarınca ürünü geri istediler ve 1 hafta gibi bir süreçte tekrar tamir onarım yaparak ürünü geri gönderdiler, gelen ürünümde yine küçük bir sorun var ve geri göndersem ilgilenirler biliyorum ancak artık geri göndermeye benim yüzüm yok sağ olsunlar yine çok ilgilenip sorunları çözdüler. Keşke ucuz diye açılmış garantisiz ürünü almayıp garantili ve açılmamış ürünü alsaydım da bu kadar uğraşmasaydım. Ama yine de iyi oldu artık biliyorum ki garantili ya da garantisiz Schafer satış sonrası her zaman desteğe hazır. Özetle müşteri temsilcilerinin ilgisi yardımseverliği muhteşem, teknik onarıcı personelde bir tık daha dikkatli olursa memnuniyet seviyesi süper seviyesine ulaşacak. Teşekkürler"

Schafer, Waffle Express Makinesini Bozuk Olarak Sattı
Rengin sonuçtan hiç memnun değil

Rengin
20 Şubat 2024 15:15

25 Ocak 2024 18:19

Ruhşen
23 Ocak 2024 23:27
Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

Schafer Müşteri Hizmetleri Telefona Bakmıyor

Yeşim
15 Ocak 2024 14:11
Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

Sevgi
19 Ağustos 2023 12:15
Elvan sonuçtan hiç memnun değil

Elvan
06 Nisan 2023 18:29

Bülent
27 Şubat 2023 17:34

Emine
08 Şubat 2023 13:00
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
23 Aralık 2022 22:04
Schafer Günlerdir Kargolanmayan Ürün!
Schafer Günlerdir Kargolanmayan Ürün!
Schafer Kategorileri

Marka Profili

Schafer 10+ yıldır Şikayetvar pro üye markasıdır.
Pro üye marka, tüm şikayetlere geri dönüş yapmak ve müşteri memnuniyetini artırmak için platformda yerini alır. Şikayetvar hizmetlerini etkin bir şekilde kullanarak müşteri deneyimini sürekli iyileştirmeye çalışır.
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %100
Marka Karnesini Gör