Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Kutuda Aldığım Samsung Çamaşır Makinesi Arızalı Çıktı.

18 Temmuz 2024 02:21

Sıfır kutuda Samsung marka 9 kg çamaşır makinesi aldım. Makine acayip şekilde sıkma ses yapıyor. Servisi çağırdım, geldi. 'Normal' dedi ve gitti. Bunca yıldır çamaşır makinesi kullanıyorum, bu şekilde sarsma ve ses yapan makine görmedim. Aşağıda videosu var, bunun normal olma şansı yok. Servis hiç ilgilenmedi. Aldım, daha 4-5 gün oldu, 1 defa kullandım makineyi. Hiç memnun değilim. İade etmek istiyorum.

18 Temmuz 2024 07:43

18 Temmuz 2024 06:00

Sıfır kutuda Samsung marka 9 kg çamaşır makinesi aldım. Makine acayip şekilde sıkmada ses ve sarsıyor. Servisi çağırdım, geldi. 'Normal' dedi ve gitti. Bunca yıldır çamaşır makinesi kullanıyorum, bu şekilde sarsma ve ses yapan makine görmedim. Aşağıda videosu var, bunun normal olma şansı yok. Servis hiç ilgilenmedi. Aldım, daha 4-5 gün oldu, 1 defa kullandım makineyi. Hiç memnun değilim. İade etmek istiyorum.

18 Temmuz 2024 06:04

Makinenin iadesini istiyorum

18 Temmuz 2024 07:53

Bu bozuk ürünün videosu

Murat

Samsung sıkıntılı değişmenizi tavsiye ederim satış sonrası hizmet kalitesi 0

Ömer

Aynen kardeşim ürünü satana kadar bir de öyle bir ikna edici konuşuyorlar ki üründe satıcı bayi de servis te hayatımda böyle pişmanlık yaşamadım.

Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Çamaşır Makinesi Aldı. Bozuk Geldi

Özlem
12 Haziran 2024 22:09
Samsung Çamaşır Makinesi Aldı. Bozuk Geldi
Seher sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Çamaşır Makinesi Çarpma Ve Vurma Sorunu

Seher