Seher sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Çamaşır Makinesi Çarpma Ve Vurma Sorunu

04 Şubat 2024 01:32

Samsung 9 kilo çamaşır makinesini alalı bir hafta bile olmadı. Çarşamba günü servisi gelip kurulumunu yaptı. Lakin aldığım günden bu yana 2 kere servis çağırdım ilk servis geldi bir şeye bakmadan gitti sonra tekrar servis çağırdım gelip ilgilenmedikleri yetmezmiş gibi eve gelip boş yere çağırmayın bizi bir daha çağırır sanız ücret alırım dedi 3 yıl garantili yeni alınmış makineye... Aynı bu şekilde kelimeyi kullandı ve gitti. Dün yine aynı sorunu videoya çekip servis istedim servis beni telefonla arayıp eve gelmek için telefonda benimle pazarlık yaptı ücret için hiçbir şekilde ilgilenmediler... Makinede çamaşırı ilk yıkamamdan bugüne hep aynı sorundan şikayetçiyim. Makine sıkmaya geçtiğinde sağa sola çarpa çarpa yıkamayı tamamlıyor. Servisi aradığımda servis ücret istiyor eve gelip bakmaya kesinlikle kabul etmiyorum 3 yıl garantili makineye neyin servis ücreti...

Oysaki kullanım kılavuzunda yazanlara dikkat etmiştim. Pamuklu çamaşırları pamuklu programında makinede yıkadım sonuç aynı yine sağa sola çarpa çarpa yıkamayı tamamladı. Ben aldığım çamaşır makinesini ayıplı ve kusurlu düşünüyorum. Değiştirilmesini talep ediyorum. Servis elemanlarına bugün söyledim mümkün olmadığını söylediler. Sorunumu Samsung yetkilileri çözmezse Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum Makine yepyeni yeni makinenin ya değişimi olur ya da iadesi. Tamiri olmaz. Ve servis ücreti istenmez eve gelip bakmadan soruna!

05 Şubat 2024 09:09 (Şikayetten 1 gün sonra)

07 Şubat 2024 00:48

Hiçbir şekilde ilgilenilmedi

12 Şubat 2024 21:31

Tüketici Hakları'na başvurdum gerekeni yapacağım

23 Haziran 2025 11:10

Kesinlikle Samsung kimseye tavsiye etmiyorum elimde kaldı ne servisi gelip baktı ne de değişim yaptı Samsung gibi bir firmaya yakışmadı

Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Çamaşır Makinesi Aldı. Bozuk Geldi

Samsung Çamaşır Makinesi Ana Kart Arızası

Sadullah
16 Mayıs 2024 09:25
Samsung Çamaşır Makinesi Ana Kart Arızası
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

09 Temmuz 2023 13:34

Ömer