Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Yetkili Servis Sorunu

Samsung Yetkili Servis Sorunu
Hüseyin
29 Nisan 2024 13:24

Adana ili Yüreğir ilçesinde bulunan Samsung Yetkili Servisi Gök Soğutma'ya 24.01.2024 tarihinde Beko marka çamaşır makinemi tamir ettireceğim diyerek götürdüler. Önce ana kart arızası olduğunu söylediler. Daha sonra sorumlu teknisyen M***** A** isimli kişi beni arayarak makinenin bilye dağıttığını belirtti. Ne gerekiyorsa yapılmasını istedim. Makine bir hafta sonra tamir edildiği söylendi ve cihaz bana teslim edildi. Ancak, 2 gün sonra makine kazanından su sızdı ve parkelerime zarar verdi. Tekrar servise gittim ve durumu anlattım, makineyi atölyeye aldılar. 12.04.2024 tarihinde tekrar arıza yaptı, servisi aradım ve gelen servis yetkilisi pompanın arızalı olduğunu ifade etti. Kendilerine dönüş yapacağımı söyledim ve başka bir servis ile görüşüp makineyi incelediklerinde pompanın arızalı olmadığını, kazanın kesilip pres yapıldığını ve bu işlemden dolayı makinenin su kaçırdığını öğrendim. Tekrar Samsung servisi olan Gök Soğutma'yı 13.04.2024 tarihinde aradım, geldiler ve makineyi atölyeye götürdüler. 27.04.2024 tarihinde arızası giderilmeden makineyi bana teslim ettiler. Ayrıca, Samsung yetkili servisi olan Gök Soğutma'nın garanti dışı başka bir markayı tamir etme yetkisi olup olmadığını merak ediyorum.

29 Nisan 2024 14:11 (Şikayetten 46 dakika sonra)

Samsung Beyaz Eşya Arızaları

Muhammed
05 Ocak 2024 19:54
Samsung Beyaz Eşya Arızaları
Eyüp sonuçtan hiç memnun değil

Eyüp
28 Ağustos 2023 13:35

Medine
29 Ağustos 2024 15:34
Funda sonuçtan çok memnun

Funda
21 Haziran 2025 08:54
"Marka sorumlusu CEO yardımcısı aracılığı ile hemen iletişime geçti. Böyle güzel bir makamdaki insanın müşteriyi "bir tane müşteri" deyip geçmemesi, ne kadar çalışkan ve ahlaklı biri olduğunu gösteriyor. Samsung'dan bundan sonra da markanın bu ahlakına güvenerek gönül rahatlığı ile alış veriş yapacağım. Tüm çözüm süreci için teşekkür ederim"
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Fatma
04 Ağustos 2024 04:59