Elvan sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2024 17:00

Samsung marka çamaşır makinesi için servis çağırdık. Su zor alıyor ve kazan dönmüyor diye şikayetimizi bildirdik. Servis için gelen yetkili şahıs motor arızası mevcut 12.000 TL masrafı çıkar diye bilgi verdi. Bu nedenle yaptırmadık. Bu nedenle yeni makine aldık. Makineyi bağlamaya gelen servis muslukta sıkıntı olduğunu söyledi. Su musluğunda arıza olduğunu öğrendik. Yeni makinede bu nedenle çalışmadı. Musluğu değiştirince makine çalıştı. Samsung yetkili servis tam bir fiyasko gelen yetkili kişi hiç mi bakmaz musluğuna arızalı mı ya da su alıp almadığına. 12.000 fiyat istenmesi ne kadar kolay sizin yüzünüzden sapasağlam makinem olduğu halde yeni makine almak zorunda kaldım. Gerekli yerlere şikayette bulunacağım. Bir de 500 TL servis ücreti alıyorsunuz yazık gerçekten.

27 Haziran 2024 13:40

Samsung çamaşır makinesi hakkında iletmiş olduğum şikayet ile ilgili hiçbir şekilde çözüm bulunamadı. Servis ücreti almakta haklı olduğunuzu söyleyip duruyorsunuz. Fakat çalışan makineye 12.000 TL masrafı var makine bozuk diyen çalışanınızın 550 TL servis ücreti almasının Elle tutulur bir tarafı yok. Demek ki insanlardan bu şekilde bozuk deyip işlem yapıp para talep ediliyor. Hemen yaptırsaydım 12.000 TL ödemeyi çalışan ve hiçbir arızası olmayan makine için alacaktınız. İnsanın aklına başka bir şey gelmiyor bu yüzden. Servis çalışanlarınızın iş bilmemezliği nedeniyle mağdur oldum. Üstelik arayıp arayıp servis ücreti alınması normal deyip duruyorsunuz. Benim derdimin servis ücreti olmadığını anlamıyorsunuz. Siz böyle yaptıkça şikayete devam edip Tüketici Hakları'na gerekli başvurularda bulunacağım. Ortada yanlış yapılan bir işlem olduğu halde sorumluluk almamakta ısrarcı olmanız. Maddi ve manevi her türlü zararımın karşılanması için elimden geleni yapacağım.

Ek
20 Haziran 2024 12:16

İletmiş olduğum şikayetime ilişkin geri dönüş yapıldı fakat hiçbir çözüm üretmediniz. Gelen servis hafıza kartı değişilecek diye kayıt oluşturmuş. Çalışan sağlam Samsung marka çamaşır makinesi için nasıl bozuk diyebiliyorsunuz. Telefonda da bu şekilde bilgi verildi. Hiç çözüm odaklı değilsiniz. Tüketici Hakları'na başvuruda bulunacağım. İşinizi düzgün yapmadığınız gibi bir de kendinizi haklı gösteriyorsunuz.

17 Haziran 2024 12:05

Samsung bozuk motor arızası var 12.000 TL masrafı var dediğiniz makine çalışıyor sizin yüzünüzden tekrar masraf yapıp makine aldım bir an önce çözülmesini bekliyorum. Üstelik 550 TL'de servis ücreti almayı biliyorsunuz. Çalışan makineye nasıl bozuk diyebiliyorsunuz

15 Haziran 2024 12:51 (Şikayetten 19 saat sonra)

15 Haziran 2024 21:13
samsung-yetkili-servis-camasir-makinesi-hatali-servis-hizmeti-2.jpg
samsung-yetkili-servis-camasir-makinesi-hatali-servis-hizmeti-1.jpg

İyi günler Samsung çamaşır makinesi için gelen yetkili servis motor arızası var dedikten sonra 12.000 TL tamir ücreti var dedi. 550 TL servis ücreti aldı. Bunun üzerine yeni makine almak zorunda kaldık. Yeni makinenin kurulumunu yapan kişi su alamıyor diye bilgi verdi. Tekrar Samsung makineyi monte ettik ve çalıştırdık ve bozuk dediğiniz makine çalışıyor hiçbir problemi yok. Nasıl hizmet veriyorsunuz. En kısa sürede giderimin karşılanmasını talep ediyorum. Gerekli yerlere şikayette bulunacağım. Peşini bırakmayacağım. Sizin yüzünüzden aldığım yeni makine ve bozuk dediğiniz Samsung makine resimleri ve videosu yüklenmiştir. Makine çalışıyor nasıl servis hizmeti veriyorsunuz. Zararımın karşılanmasını talep ediyorum. Bu işin peşini bırakmayacağım

15 Haziran 2024 21:24
samsung-yetkili-servis-camasir-makinesi-hatali-servis-hizmeti-1.jpg

Motoru bozuk 12000 TL masrafı var dediğiniz makine çalışıyor resim ve videolar eklenmiştir

Büşra

Samsung Beyaz Eşya Arızaları

Samsung Servis Hizmetinde Yaşanan Hayal Kırıklığı

Uğur
30 Ekim 2024 23:40
Ozcankklkklkşşld sonuçtan hiç memnun değil

Ozcankklkklkşşld
30 Haziran 2024 23:49