Selin sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2024 20:49

İki yıl 1 ay önce Samsung bayisinden buzdolabı satın aldık. Buzdolabı soğutmamaya başladı ve bir hafta içerisinde gerçekleşen bu olay sonucunda soğutmayı tamamıyla kesti. Samsung yetkili Servisi geldi. Motorun olduğu kısmı inceledi ve inanılmaz bir şekilde tertemiz kullandığımızı söyledi. Motoru inceledikten sonra bize yapılan açıklama şu şekilde oldu : buzdolabınızın bizim temasımızın olmadığı sizden kaynaklanmayan bir hatası var. Bunun tamiri mümkün değil. Bu buzdolabını Samsung'a geri gönderirsiniz ortalama 35.000 TL olan buzdolabını Samsung değiştirir gönderir fakat tahmini 28.000 TL ödeme yapmanız gerekiyor. Ve biz bu hatanın bizden kaynaklanmadığını tamir edilmesi gerektiğini ısrarla rica ettik fakat fabrikadan çıkan bu buzdolabının hatalı olduğunu söylediler. Aynı zamanda bu problemi diğer buzdolaplarında da yaşadıklarını iddia ettiler. Ve arkadaşlar ben gittim farklı bir markadan yeni bir buzdolabı aldım 30.000 TL ödeyerek. Diğer buzdolabını hurdacıya verdik. Garanti süresi geçeli tam bir ay olmuş. On yıl garanti diye söyledikleri şey sadece motorun garantisiymiş. Samsung'un alnımızın teriyle kazandığımız parayı çöpe atmamız sebep olması ve karşılığında hiçbir şekilde tamiri mümkün olmayan üstelik problemin tamamıyla kendilerinden kaynaklı sorunu çözümlememesi çok korkunç bir şey. Her türlü reklamla aile dostuymuş gibi görünen bu Marka, hatalı ürünlerini bile bile satıp kalite kontrolünden yoksun. Sonucunda da faturayı bize yıkan bir firma. Yeni aldığım buzdolabının masrafını bir kenara koyup üzerinde Çizik dahi olmayan pırıl pırıl dolabımı çöpe attım resmen. Başka bir Samsung bayisinde bu konuyu anlattım. Bu serilerde bu problem var çünkü bu buzdolaplarını X markaya ürettiler açıklamasını yaptı. Konuyla alakalı şaşkınlıklar akıl sır erdiremez boyutta. Yazıklar olsun

25 Temmuz 2024 18:05 (Şikayetten 21 saat sonra)

25 Temmuz 2024 22:42

Merhaba Evet aradılar bir şikayet yazmışsınız dediler. Evet nasıl bir çözüm üretiyorsunuz diye sordum. Servis size ne söyledi diye sordu. Temassız alanda arıza var ve buzdolabınızın sizden kaynaklanmayan bir iç arızası var ve bu dolap tamir edilemez. Ya çöpe atın ya da Samsung'a gönderin yenisi 35.000 TL bandında olan buz dolabınızı 28.000 ile 30.000 fiyat aralığında size yenisini verirler dedi. ( servis gerçekleri söyledi ve yardımcı oldu.) Maalesef size yardımcı olamıyoruz şikayeti kaldırır mısınız lütfen iyi günler dediler ve kapattılar :) ) ) ) ) ) Yazıklar olsun gerçekten. Kurumsal ve dört bir yanda reklamı dönen firmaya bakar mısınız. Ürünü sattıktan sonra hiçbir değeriniz yok. Dyson gibi firmalar keşke buzdolabıda üretse. Süpürgelerinden saç makinelerine, hava temizleyicilerine kadar kullanıyorum. Ya WhatsApp'tan yazıştığım bu firma harika dönüşler yapıyor ve inanın parasının fazlasıyla hak ediyor. Bunun gibi bir çok firma var. Ama Samsung kesinlikle bu konuda çok başarısız. Asla tavsiye edilmez. Çok yazık ya. 2 yıllık yeni nesil alttan donduruculu Cevahir AVM bayisinden alınan buzdolabı 2 yıl 1 ay sonra hurdacı arabasında gitti. Sormuşlardır almak isteyenler olmuştur kesin hurdacıdan. Tamiri olmayacakmış bunun demiştir. Mahallelide kesin tertemiz buzdolabın markasına bakıp Samsung'un 2 yıllık buz dolabının halini görmüştür. Gülmüştür. Güldükleri ise benim param oldu. Asla helal etmiyorum. Çok ama çok zorumuza gitti.

Ali
Ali

Zevkle aldığım buzdolabı gereken soğutmayı yapmıyor bir ay uğraşmama rağmen ne değişim ne de geri verebildim her şey satana kadar sonrası hüsran ne satıcı ne servisleri ne de Samsung malının arkasında durmuyor yazıklar olsun koskoca firmaya

Sebahat
23 Ağustos 2023 10:07
Kerem sonuçtan çok memnun

Kerem
06 Haziran 2024 21:27
"Şikavetvara teşekkür ediyorum sizin sayenizde çözüldü"
Samsung Buzdolabı Sorunu Ve Teknik Servis Mağduriyeti
Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Neslihan
29 Kasım 2023 19:31