Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

25 Mart 2024 12:57

Samsung'tan aldığım iki adet televizyonun birinin kurulumundan sonra televizyonun yamuk olduğu fark edilmiştir. Müşteri hizmetlerini defalarca aramama rağmen, kesinlikle değişim kabul edilmemiştir. Suç bana atılmıştır. Televizyon çalışıyor ve görüntüde herhangi bir bozukluk yoktur. (Eğer ben yamultsaydım panel patlardı! Üretim hatası olduğu açıkça belli.) Bu paneli benim yamultmam imkansızdır. Müşteri hizmetleri 2.750 TL puan göndermeyi teklif etmiştir. Bu mağduriyet yetmezmiş gibi, ikinci televizyondan gelecek kahve makinesi, 2.750 TL yatırıldığı için gönderilmiyor. O günkü 9 Ekim - 30 Kasım kampanyası ya kahve makinesi ya da 12.500 TL'dir. (İlk televizyondan 12.500 TL yatırıldı.) Dört aydır çözüme ulaşamadım. Diğer markalar daha uygun fiyatta olmasına rağmen, kalite ve marka isminden dolayı Samsung televizyon seçtim ve başıma gelmeyen kalmadı. Samsung'un böyle mağdur edeceği hiç aklıma gelmezdi.

26 Mart 2024 11:21
samsung-yamuk-tv-ve-kahve-makinesi-1.pdf

Almış olduğum TV'ler 55qn90c 60qn90c dosyada kampanya ödülleri yazıyor.

26 Mart 2024 11:22

Düzeltme: 65qn90c 55qn90c

28 Mart 2024 20:47

Arandım değişim yapılmıyor. Benim yamulttuğum söyleniyor. Eve kurulumdan sonra 1 kişi bile girmemiştir. Kamera kayıtları da mevcuttur, Çoluk çocukta yoktur. Tek anahtar vardır... Kahve makinesi basvurumada değişik bir tarzda cevap aldım 2750 TL yatırılmış ve harcamışsınız beyefendi kahve makinesi başvurunuz yok dediler. (eğitimim ylisans bilgisayar müh. Form nasıl doldurulur gayet iyi bilirim ve kayıtları saklarım) İncelenip döneceklermiş bir daha Samsung mu asla... Defolu ürünleri niye pahalıya alayım ki? (Yargı yoluna gidilecektir. İlave Maddi, kampanya yanıltma hileli satış gibi davalarda açılacaktır. Elde başvuru ile ilgili tüm görseller mevcuttur. )

30 Mart 2024 12:43
samsung-yamuk-tv-ve-kahve-makinesi-1.pdf

Cevap bekliyorum?

Ekrem
Ekrem

Çözüm alabildiniz mi? Bende aynı durumu yaşıyorum. Banada aynı şekilde kullanıcı hatası dediler. TV yi garanti dışı bıraktılar kendilerince. Kabul etmedim itirazda bulundum. Görüşmelerim devam ediyor.

Gökhan

Hediye çeki verip hatalı ürünlerini örtbas ediyorlar. TR de satılan ürünleri hep defolu. Çözüme ulaşamadım heryolu denedim. Samsung bir daha almam. Geçmiş olsun

Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Pınar
26 Eylül 2023 13:46
Fırat sonuçtan hiç memnun değil

Fırat
12 Ocak 2024 20:06
Samsung Kahve Makinesini Alamamam
Nihal sonuçtan hiç memnun değil

Nihal
01 Ağustos 2024 13:20