Nuray sonuçtan memnun

Samsung Ürettiği Ve Sattığı Ürünün Arkasında Durmuyor

14 Mart 2024 11:16

Garantisi 31.12.2023 tarihinde biten Samsung QLED QE50Q60AAUXTK model kodlu televizyonum, 15 gün önce çalışır durumda bırakmama rağmen cumartesi günü eve geldiğimde açtığımda çalışmadı. Derhal Samsung müşteri hizmetlerini aradım ve 11 Mart için tarafıma servis kaydı oluşturuldu. Gelen servis yetkilisi televizyonda panel arızası tespit etti ve 500 TL servis ücreti aldı. Arıza giderimi için de 13.000 TL ücret talep edildi. Televizyon arızasından sonra açık kaynaklarda yaptığım araştırmada gördüğüm yüzlerce benzer şikayetten, panel arızasının bu televizyonlarda kronik bir arıza olduğunu ve üretim kaynaklı bir hatadan kaynaklandığını anladım. Tüketici hakları kapsamında 'değişim' hakkımı kullanmak istediğimi iletmeme rağmen Samsung tarafından 4 gündür hiçbir şekilde sorunun giderilmesi için çözüm sunulmadı.

14 Mart 2024 11:45 (Şikayetten 28 dakika sonra)

14 Mart 2024 12:03

Cumartesi aksam saat 20.00 itibariyle iletişim halindeyim zaten, herhangi bir çözüm sunulmadığı için "şikayet var" a yazdım. Mutlaka siz de görmüşsünüzdür 2.600 tane şikayet var, bu normal mi Samsung için?

17 Mart 2024 13:39

Cumartesi günü Televizyonum Samsung servis görevlisince ücretsiz onarım için alındı. Burak Bey'e ilgisi ve takibi için teşekkür ediyorum

Atilla sonuçtan çok memnun

Atilla
02 Temmuz 2024 16:31
"Samsung çözüm birimine ve teknik servis ekibine yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum."
Samsung TV Panel Arızası Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Doruk sonuçtan hiç memnun değil

Doruk
04 Temmuz 2024 22:41
Samsung TV Panel Sorunu
Fatih sonuçtan çok memnun

Fatih
21 Eylül 2024 12:01
"Samsung müşteri temsilcisi olsun servis çalışanları olsun hepsi çok ilgili şekilde ücretsiz bir şekilde panelimi değiştirip bugün televizyonumu teslim ettiler. Samsung müşteri memnuniyetine dikkat etmesinden dolayı Samsung'a teşekkür ederim"
Erol sonuçtan çok memnun

06 Ocak 2024 13:18
"Teşekkürler Samsung Türkiye ücretsiz değişim yapıldı. Çözüm merkezi en az 10 defa aradı."
Samsung Televizyon Ekran Arızası Ve Yüksek Değişim Ücret Şikayeti.
Rüştü sonuçtan çok memnun

Rüştü
07 Ağustos 2024 14:31
"Samsung firmasına teşekkür ederim, ürünümle ilgili gerekli aksiyon alınıp ücretsiz tamiri yapıldı."
Samsung Kategorileri