Samed sonuçtan çok memnun

Samsung TV'nin Garanti Sonrası Ani Arızası Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

17 Ekim 2024 13:48
Samed'in Teşekkür Mesajı
“Sorunumla ilgili Samsung Genel Merkezden Remziye Hanım iletişime geçti (her gün gelişmelerle ilgili bilgilendirme yaptı) ve televizyonumuzun ekranı ücretsiz değiştirilerek sorunumuz çözüldü. Samsung televizyonumuz keşke arızalanmasaydı, fakat Samsung'un televizyonunun arkasında durması da güzel. Sorunun çözümü için teşekkürler Samsung.”

Merhaba,14/05/2022 tarihinde A101’den Samsung 50 AU8000 4K TV satın aldım. 15/10/2024 tarihinde (akım korumalı prizle kullandığım) televizyon ekranım durup dururken kapkara oldu. Hem görüntü hem de ses gitti. Bugün Samsung çağrı merkezini aradım ve durumu anlattım. Servis yönlendirebileceklerini, servis ücreti ve arıza tespiti yapıldıktan sonra oluşacak tüm masrafların garanti süresinin bitmesinden ötürü tarafımdan karşılanacağını belirtti. Yasal olarak 24 aylık garanti süresinin bitmesi nedeniyle yardımcı olamayacaklarını belirttiler. 2 yıl önce de 82 ekran Samsung TV’de kart arızası yaşamıştım, garanti kapsamında kartı değiştirmişlerdi. 14 yıldır kullandığım farklı bir marka televizyonumuzda ise bugüne kadar en ufak bir sorun yaşamadım. Diğer markalara göre 2-3 bin lira daha faza para verip aldığımız televizyon Samsung hiçbir şekilde ürününün arkasında durmaması, garanti süresi bitmesinin akabinde bozulması çok garip. Güvenerek aldığımız Samsung’un mağduriyetimizi gidermesi, gidermediği durumda da bir daha da evimden içeriye herhangi bir ürününü almayacağımı belirtmek isterim. Samsung TV alacaklara da bir tavsiye; 2 değil en az 5 kere düşünmelisiniz, son pişmanlık fayda etmiyor.

18 Ekim 2024 09:59 (Şikayetten 20 saat sonra)

30 Ekim 2024 12:40

Figen sonuçtan memnun

Samsung TV'de Garanti Süresi Sonrası Destek Sorunu

Figen
14 Ekim 2024 01:42
"Samsung Türkiye'ye teşekkür ederim. Hemen dönüş yaptılar ve tamir ettirdiler. Süreç boyunca sürekli bilgi verdiler. Ancak kısa sürede bozulmuş olması beni rahatsız etti. Değişim olabilseydi daha mutlu olurdum. Dilerim tekrar böyle bir şey yaşanmaz. Yine de yapılmış olmasından memnun oldum..."
Cemil sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Biter Bitmez Arızalanan Televizyon

Cemil
19 Aralık 2024 12:25
Pelin sonuçtan çok memnun

Pelin
24 Aralık 2024 15:46
"Samsung yetkilileri sorunumla ilgilenip ücretsiz bir şekilde çözüme kavuşturdular, panel değişikliği yapıldı. Marka güvenilirliği ve bizi pişman etmedikleri için kendilerine teşekkür ederim"
Ceyhun sonuçtan hiç memnun değil

Ceyhun
26 Kasım 2024 23:41
Garanti Süresi Biter Bitmez Arızalanan Samsung TV
Arif sonuçtan hiç memnun değil

16 Ocak 2025 13:32
Samsung Televizyonun Sürekli Ekran Sorunları