02 Aralık 2024 19:34

Samsung ürünü alma yın aldırmayın 2021 yılında A101 marketten aldığım Samsung 58TU7000 serisi televizyonum, sebepsiz yere bir anda kararmaya ve anlam veremediğim çizgiler çıkmaya başladı. Televizyon, bildiğim marka, sağlam firma, sorunsuz olur diye aldığım ürün beni perişan etti. Televizyonsuz kaldık. Araştırmalarıma göre Şikayetvar sitesinde gezerken, firmanın kronik sorunlu ürünü olduğunu gördüm. Benim durumuma düşen birkaç yüz kişi gördüm. Onun üzerine ben de sorunumu dile getirmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Müşteri hizmetlerinin dönüşü üzücü oldu. Servise fiyat karşılığında yaptırmamı söylediler. Şikayet var sitesinde aynı ürün arızası olan yüzlerce insan var kişiye göre muamele yapılmasıda cabası. Gerekli mercilere başvuracağım. Tövbe olsun bir daha Samsung ürünü kullanırsam ayıplı bozuk sorunlu arızalı ürün satıp arkasında durmuyor lar ürünün Samsung almak mı tövbe aldırmayın! Yazıklar olsun böyle firmaya

03 Aralık 2024 12:09 (Şikayetten 16 saat sonra)

03 Aralık 2024 16:36

Bekliyorum halen 24 saat olacak

04 Aralık 2024 18:47

Şikayeti bile umursamıyor adamlar

04 Aralık 2024 23:19

Böyle saçmalık olmaz bu ürün hakkın da toplamda 300 küsur tane arıza var hepside garantisi bittikten sonra yaşanan sorunlar neden ürününüzün arkasında dürmüyorsunuz insanları neden mağdur ediyorsunuz sorununuzu hatanı kabul etmiyorsunuz

Kitap
Kitap

Umarım sorununuz çözülmüştür. Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Daha önce aynı şikayetiniz ile tamir etmiş miydiniz? Siz işlemleri nasıl ilerlettiniz?

28 Mart 2025 11:30
Abdulkadir sonuçtan çok memnun

Abdulkadir
06 Temmuz 2024 18:44
"Cihazımın onarımı ücretsiz olarak tamamlandı Samsung a teşekkür ederim"
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
08 Eylül 2024 11:12