Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Televizyon Panel Arızası

29 Haziran 2023 01:39

Vatan Bilgisayar online satış üzerinden Samsung markasına güvenerek satın almış olduğum QE50Q60T model televizyonumun faturası 15.06.2021 tarihinde kesilmiş, televizyonumun yetkili servis tarafından kurulumu 30.06.2021 tarihinde gerçekleştirilmiştir. 25.06.2023 tarihinde TV izlerken televizyonum kendiliğinden kapanmış ve sürekli tekrar açılmaya çalışıp açılışta çıkan QLED yazısı ekranda belirip tekrar kapanma döngüsüne girmiştir. (Akım korumalı priz kullanmaktayım.) 26.06.2023 tarihinde Samsung 444 77 11 hattını arayarak servis kaydı oluşturdum. 27.06.2023 arefe günü servis elemanı arkadaş evime gelerek televizyonumun panelinin arızalı olduğunu, garanti süresinin fatura tarihine göre dolmuş olduğunu!, işlemi ücretli yapacaklarını belirterek 10.000 TL parça ücreti olduğunu belirtmiştir. Kurulum tarihine göre 2 yıl garanti süremin dolmadığını belirterek işlemin garanti kapsamında yapılmasını talep ettim. Telefonla merkeze bağlanarak sordu arkadaş. Gelen cevap Samsung Kore’ye mail atıp soracakları ve tarafıma dönüş yapacakları oldu. Servis elemanı benden eve geldiği için 250 TL de servis ücreti aldı! Ertesi gün ( 28.06.2023) kurban bayramı 1. Günü 444 77 11 numaralı hattan beni arayarak 9.000 TL’ye indirip yardımcı olacaklarını söylediler! Kore’ye mail gibi bir uygulamamız yok dediler. Dalga geçer gibi. Fatura tarihine göre dahi 10 gün geçmişken ve kurulum tarihinden itibaren 2 yıl garantim dolmamışken kullanıcı hatası olması imkansız panel arızasının tarafıma ödetilmek istenmesi Samsung gibi köklü bir firmaya hiç yakışmıyor. Aynı özellikte yarı fiyatına başka markalar almamamızın sebebi Samsung’un sağlam ürünler olduğunu düşünmemiz ve en azından bu gibi durumlarda ürünlerinin arkasında duracağını sanmamız. Yazıklar olsun Samsung! 2 senelik ömürlü ürün mü satıyorsunuz müşterilerinize! Ve nedense tam da garanti sürelerinin bitmesinde panel arızalanıyor! Bir sürü bu şekilde şikayetler okudum. Sorunum ivedi bir şekilde çözülmez ise hakkımı yasal yollardan arayacağım…

profile profile
29 Haziran 2023 08:46 (Şikayetten 7 saat sonra)

07 Temmuz 2023 22:52

Samsung çözüm merkezi sizinle irtibata geçecektir. Ne güzel süslü otomatik cevaplar. Kabahatinizi o kadar iyi biliyorsunuz ki dönüş dahi yapmıyorsunuz! 2 yıl ömürlü TV satmak güzel ticaret. Bu Smart TV'lere uzaktan erişimle yazılımsal bir sorun çıkarttığınızı okumuştum. Samsung yapmaz o kadar değil derken dönüş bile yapmamanız belki de doğrudur dedirtiyor!

Yener sonuçtan hiç memnun değil

Yener
22 Aralık 2023 20:57
Mehmet sonuçtan çok memnun

18 Mayıs 2024 18:20
"Samsung müşteri temsilcisi Gonca hanıma nezaketi, ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederim."
Samsung TV Beklenmedik Arıza Hayal Kırıklığı
Hasan sonuçtan çok memnun

Hasan
06 Haziran 2024 17:08
"Televizyonumuz 2 ay ile garanti dışına çıkmış olsa da ücretsiz olarak tamiri yapıldı. Bu süreçte emeği olan herkese teşekkür ederim."
Talip sonuçtan hiç memnun değil

Talip
30 Haziran 2023 01:17
Fatih sonuçtan çok memnun

Samsung Qe 50Q60A Panel Arızası Ek Sigorta Mağduriyeti

Fatih
28 Şubat 2024 22:07
"Samsung Çözüm Merkezi yetkilisi Burak Bey'e ne kadar teşekkür etsem azdır. Sorunun ilk gününden çözüm anına kadar birebir yakından ilgilendi. Her gün arayıp bilgilendirdi. TV deki sorun ücretsiz bir şekilde çözüldü. Buradan herkese sesleniyorum asla Vatan Bilgisayar'dan bir şey alma tercihinde bulunmayın hele hele sigorta adı altında Gulf sigortaya yanaşmayn bunlarla birlikte çalışan iz teknolji firmasından da uzak durn. Beni günlerce oyaladılar ve de 22 bin tl nin üzerinde masraf çıkardılar sigorta 9 bin tl sini karşılamakta kalanını benim vermemi istediler ya da 9 bin tl hediye çeki almamı TV yi onlara vermemi istediler sonuç olarak asla sizler bu hataya düşmeyn. Bu süreçten sonra Samsung genel merkezde çözümden sorumlu Burak beyle tanıştım ve iyi ki onunla tanıştım yoksa koskoca Samsung markası benim için bitmişti burak bey ve onun gibiler çoğalsın markaya bakış açımı negatiften, pozitife çevirdi ve inanın ki bu yazdıklarımdan hiç haberi de yok talebi de olmadı bunu inanın tüm samimiyetimle ve oruçlu ağzımla diyorum. Sana çok teşekkür ediyorum güzel insan burak bey ve bunu herkese anlatıyorum. Saygılar selamlar."
Samsung Qe 50Q60A Panel Arızası Ek Sigorta Mağduriyeti

Samsung Kategorileri