İsmail sonuçtan hiç memnun değil

20 Ocak 2024 11:47

Beş yıl önce Samsung Smart TV aldım. Geçen hafta ekranda dikey kararmalar oluşmaya başladı. Herhangi bir kullanım hatası söz konusu değil. Dört gün önce destek hattını aradım ve sorunu anlattım. Benden televizyonun seri numarasını istediler. Dün geri dönüş yapılarak, televizyonun garanti süresinin dolduğunu ve servis talep etmem gerektiğini söylediler. Servis için 600 TL ücret alacaklarını, VR alırsam 1000 TL'lik hediye çeki vereceklerini iletiler. Sanki iki yıl bir gün geçse yanıt aynı olacak gibi geliyor. Samsung'dan televizyon alarak resmen aldatıldığımı düşünüyorum. Şimdi o televizyon 25 bin TL. Yani adeta televizyonu yıllık 5000 TL'ye kiralamış gibi oldum. Utanç verici bir durum. Şimdi siz bir araç alsanız ve beş sene sonra araç kendiliğinden kullanılamaz duruma gelse, mesela motoru bozulsa, bunu kabul eder misiniz? Samsung televizyon kesinlikle bir daha almam. Saygılar, İsmail

20 Ocak 2024 11:52 (Şikayetten 4 dakika sonra)

24 Ocak 2024 09:25

Merhaba, Henüz konu ile ilgili arayan olmadı.

26 Ocak 2024 19:05

Hala yanıt yok. Ne güzel değil mi? İnceliyoruz deyip konuyu sulandırıyorlar

28 Ocak 2024 19:15

Samsung ekibine sormak istiyorum. Faydasız boş bir yanıt yazarak ne elde ediyorsunuz açar mısınız?

30 Ocak 2024 19:36

Samsung tekrar arayıp bir şey yapamayacaklarını iletti. Teşekkür ediyorum. Bu yorumları birileri okur benim yaptığım hatayı yaparak Samsung almaz

Cevdet

Merhaba, aynı sorun bende de vardı. Önce yardımcı olacağız diyerek günlerce oyaladı, sonra da servis ücretini ödettirdi bana, sonunda kronik ekran arızası olmasına rağmen 14.000 TL onarım ücreti istedi. Garanti süresi üzerinden fazla bir zaman geçmemesine rağmen, Garanti süresi bitmiş diyerek konuyu kapatmaya çalışıyorlar. Bunun kronik ekran arızası olduğunu bilmelerine rağmen bir türlü ücretsiz onarıma yanaşmadılar çünkü, bu ekran sorununun çok fazla olduğunu ve ücretsiz onarımın emsal oluşturacağını biliyorlar. Samsung markasını tercih ederek iyi bir seçim yaptığımı düşünmüştüm ancak yanılmışım. Özellikle Samsung TV'erde kronik ekran arızası var. Garanti süresini bir gün bile geçse ücretsiz onarım yapmıyorlar. Ve sizden şu an Ocak 2024 itibariyle 14.000 TL talep ediyorlar. Bir dünya markasının düştüğü durum işte bu. O parayı servise vereceğime dışarıda 4.500 TL'ye yaptırdım.

Cevdet

Öncelikle size de geçmiş olsun. Öyle kullanıcılar ile konuştum ki, Samsung markasını duymak dahi istemiyorlar, ben dahil. Üç harfli marketlerden alınan ürünler bile Samsung kalitesini üçe, beşe katlar. Ya Samsung bu politikayı değiştirecek, ya da Çözüm Ekibi diye oraya koyduğu kadroyu tekrar gözden geçirecek.

İsmail

Geçmiş olsun. Utanç verici bir durum. Televizyon 30.000 TL. 5 yılda bozuluyor. Size yıllığı 6000 TL'ye TV satmış oluyorlar. Bravo.

Ahmet sonuçtan çok memnun

Ahmet
14 Ağustos 2024 23:10
"Öncelikle Samsung merkezine ürünün arkasında durdukları ve garanti üzerinden 2 ay geçmiş olmasına rağmen, sadece 500 TL servis ücreti karşılığında yaklaşın 9bin lira tutarındaki panel değişimini ücretsiz olarak yaptıkları için teşekkür ederim. Bu süreçte müşteri Samsung merkezden temsilcisi Hasan Bey ve Antalya servis personeli Sıraç Bey'e özellikle teşekkür ederim. Samsung beklediğim gibi ürünün arkasında durdu. Teşekkürler."
Samsung Kronik Panel Arızası
Samsung Kronik Panel Arızası

Safiye
10 Ekim 2023 15:09
Songül sonuçtan hiç memnun değil

Songül
07 Şubat 2024 12:58