Samsung Servis Hizmetinde Yaşanan Hayal Kırıklığı

Uğur
30 Ekim 2024 23:40

Samsung Eco Bubble 9 kg çamaşır makinesi kazan dönmeme sorunu için servis hizmeti aldım. Gelen ekip doğrultusunda çalışan personel, cihazımın 10 yıl motor garantisi olmasına rağmen Samsung'un 3 yıl cihaz garantisi ve 10 yıl motor garantisi verdiğini, ama hiçbir zaman 10 yıl garantiye uymadığını söyleyerek motorda arıza olsa da garanti dışında işlem yaptıklarını belirtti. Cihazımın motorunda arıza olduğunu ve 6.800 TL bir ücreti olduğunu söylediler. Bunu belirten arkadaş, ilkokul mezunu, çıraklıktan yetişme ve daha avo metrenin nasıl kullanıldığını bilmeyen biri idi. Cihazımı aldı ve götürdü. Daha sonrasında Samsung'u arayarak bu durumu sordum ve edindiğim bilgiler dahilinde yanlış bilgi verildiğini, Samsung müşteri hizmetlerinden teyit ettim. Kurumu arayarak durumu anlattım. Kurum personeli bana, zaten arızanız motordan değil ana karttan, motorunuz sağlam, biz size motor için 6.800 TL fiyat vermiştik, kart işlemi daha pahalı fakat biz gene de o fiyattan yapacağız dedi. (İletişim kurmamış olsam öğrenemeyeceğim) Sonrasında cihaza hiçbir şey yapılmamasını, kendi özel aracımla geri alacağımı söylediğimde 1.000 TL taşıma ücreti vermeniz lazım, yoksa cihazı alamazsınız şeklinde bir tabir ile karşılaştım. Samsung bunlara nasıl isim ve bayilik vermiş, gerçekten ayıp.

31 Ekim 2024 11:28 (Şikayetten 11 saat sonra)

Samsung Beyaz Eşya Arızaları

Muhammed
05 Ocak 2024 19:54
Samsung Beyaz Eşya Arızaları

Merve
27 Ekim 2024 11:41
Elvan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Yetkili Servis Çamaşır Makinesi Hatalı Servis Hizmeti

Elvan