Meltem sonuçtan çok memnun

Samsung Samsun TV Ekran Panel Arızası

Samsung Samsun TV Ekran Panel Arızası
20 Eylül 2023 12:16
Meltem'in Teşekkür Mesajı
“Müşteri hizmetlerinden cihan bey şikayetim üzerine konu ile çok ilgilendi ve konuyu çözüme ulaştırdı kendilerine ve Samsung markasına çok teşekkür ederim bizi mağdur etmedikleri için ❤️‍🔥”

2021 yılında aldığımız Samsung marka QE50Q60T 50" 125 TV televizyon daha 2023 u bitirmeden panel arızası sebebiyle bozuldu. Evimde ki tüm ürünler Samsung marka ama Samsung yetkili servisi bana bu arıza için 9500 TL ücret çıkardı. Garanti süresi biteli 4 ay oldu ve hemen ardından TV bozuldu. Müşteri hizmetleri ile görüşüp bize bu konuda yardımcı olmaları gerektiğini 4 ay için 10 bin tl ödemek istemediğimizi ilettik ve bize 1 hafta önce konuyla ilgilenip size geri dönüş yapacağız dediler ve bugün arayıp %20 sini karşılarız diyorlar utanmadan bir de! Siz bize 1 TL yazdım. Edin diye mi alıyoruz. Biz o eşyaları mallarınıza bu şekilde mi sahip cıkıyorsunuz! Aynı seri televizyonlarda hep panel sıkıntı olarak yazan kaç kısı okudum madem hatalı ürün çıkartıyorsunuz. Neden ürünleri satıyorsunuz. Bize bu konuda yardımcı olun yoksa gerekli neresi varsa başvuracağım. Bilginiz olsun. Biz sizin cihaz hatanıza 2 senede iki kat fiyat ödemek zorunda değiliz

20 Eylül 2023 13:00 (Şikayetten 44 dakika sonra)

21 Eylül 2023 16:33

Yorumlar (8)

Murat

İyi günler sorun nasıl çözüldü. Bende de aynı sorun var maalesef

Yusuf

Mhocam aynis sorun bende oldu garanti suresi biteli 4 ay oldu servisi aradım panel arızası dedi 8000 TL fiyat çıkardı müşteri hizmetlerini aradım tekrar anlattım durumu gerekirse mahkemeye veririm dedim değerlendirmeye aldılar, sizin sorun çözüldü mü

Meltem

Aynen bende öyle yapacağım direk başvuracağım böyle bir şey görmedim ben hayatımda. Millet alır 9 10 sene kullanır biz 2 senede aldığımız fiyatın üstüne kusurunu kapatmak için fiyat ödüyoruz saçmalığa bak

Yusuf

Ben de haber bekliyorum çözülmezse gizli kusurlu mal satmaktan Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım

Samsung s 8000 Smart TV

Model yani aynısı mı

Senin TV markası ne abicim

Meltem

Yok abicim çözülmedi şimdi aradılar yaptırmıyorum dedim maalesef indirim dışında bir şey yapamıyolarmıs Samsung'la görüşüp daha fazla indirim istediğini ileteceğim diyorlar %20 den yukarı için anlaşma yapıyoruz ya resmen olaya bakar mısın

Pınar
30 Aralık 2024 21:53
Samsung QLED TV Ekran Paneli Sorunu
Samsung QLED TV Ekran Paneli Sorunu
Burak sonuçtan çok memnun

Burak
11 Eylül 2024 19:22
"Samsung ürününün arkasında durduğu için teşekkür ederim."
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
06 Eylül 2023 00:24