Samsung Samsun Buzdolabı Arıza Sonrası Süreç

Samsung Samsun Buzdolabı Arıza Sonrası Süreç
27 Haziran 2024 10:46

Samsung'dan aldığım buzdolabımda soğutma yapmadığı için yetkili servise arıza kaydı açtım. Servis kontrolleri sonrası onarılamaz arıza oluştuğu için ücret karşılığı yenisinin geleceğini söylediler ve bahse konu buzdolabının yenisi için benden talep edilen ücreti o gün içinde, yani 13 Haziran'da yatırmama rağmen halen yeni buzdolabım gelmiş değil. Samsung'un müşteri destek hattını defalarca aramama rağmen bana söylenen 'Mağduriyetinizi anlıyoruz, gerekli aksiyonları alıp size en kısa sürede dönüş yapılacaktır' diye ezber cümleler ile cevap verilmektedir. Dolabın ne zaman gönderileceğini soruyorum, 'bekleme aşamasında' deyip net cevap alamıyorum. Para iademi yapın diyorum, 'talebinizi aldık' diyerek net cevap alamıyorum. Haziran ayının başından itibaren beni bu sıcaklarda buzdolapsız bırakarak mağdur eden Samsung firmasına hukuki tüm haklarımı sonuna kadar kullanacağımın bilinmesini isterim. Ayrıca Samsung marka ürünlerin satış sonrası müşterisini mağdur ettiği ve sadece laf ile süreci yürüttüğü, oluşan olumsuz süreci herhangi bir sonuca ulaştıramadığını tecrübe ettiğimden markaya ait hiçbir ürününü almayacağımı, kullanmayacağımı bilinmesini isterim. Samsung firması ile bundan sonraki süreç hukuki yollardan devam edecektir.

01 Temmuz 2024 18:22 (Şikayetten 4 gün sonra)

Samsung Buzdolabı Arızası Sonrası Servis Gecikmesiyle Yaşanan Mağduriyet

Eda
19 Ağustos 2024 13:31
Samsung Buzdolabı Servisinde Büyük Hayal Kırıklığı
Samsung Buzdolabı Servisinde Büyük Hayal Kırıklığı
Gülcan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Buzdolabı Değişim Sürecinde Mağduriyet Yaşıyorum

Gülcan