Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Kurutma Makinesi: Sürekli Sorunlar Ve Yetersiz Servis Cevapları

20 Aralık 2024 12:47

Ağustos ayında satın aldığım Samsung kurutma makinesi, aldığımdan beri birçok sorun yaşatıyor. Özellikle nevresim, çarşaf ve kıyafetler aşırı derecede kırışıyor. Ayrıca tüm kıyafetlerim küçülüyor ve çok çabuk yıpranıyor. Alt kondanser kısmı için servis bana “ayda bir temizlemeniz yeterli” demesine rağmen, üç günde bir temizlememe rağmen çok hızlı kirleniyor.

İlk kez kurutma makinesi kullanmadığımı belirtmek isterim; bu cihazın normal çalışmadığını düşünüyorum. Çalışma sırasında tuhaf sesler çıkarıyor ve arkasındaki siyah yalıtım süngerinin eriyip incelmiş olduğunu fark ettim. Servis ile görüştüğümde ise “bunlar normal, cihaz böyle çalışıyor” denildi. Ancak bu açıklamayı kabul etmiyorum. Cihazı sadece 4 ay önce satın aldım ve sürekli sorun yaşıyorum.

Bu nedenle, bu kusurlu cihazın iadesini talep ediyorum. Sorunumun ivedilikle çözülmesini rica ediyorum.

31 Ocak 2025 23:51

Yaklaşık 4-5 aydır Samsung'un kurutmasını kullanıyorum. Cihazımda Çamaşırlarda Aşırı derecede kırışma, Çekme, saatlerce Kurutma yapıyor. Cihazın ses sorunu da cabası. Servis geldiğinde içinde vida gördü ve sizden kaynaklı değil, üretim esnasında olmuştur. Dedi. Cihazım daha 6 ayı geçmediğinden ve cihazımda bariz bir arıza olduğundan (Ses sorununu geçtim, tüm kıyafetlerimizi küçülttü) Tüketici Kanuna göre 6 ay dolmadan arıza çıkaran tüm ürünler ayıplı sayılır ve değişimi veya İadesi yapılır. Genel merkeze iade talebimi iletmeme rağmen Beni 3 Hafta boyunca Oyaladılar. Genel merkezden N*** hanım Bugün beni aradığında servis yönlendirdiğini söyledi. Servis Gelmeden kontrol etmeden Kaydı kapattılar ve Beni tekrar aradıklarında "Cihazın içine siz Vidaları koydunuz" dedi bana. O vidaları Çıkartmak için 750₺ Ücret İstediler. Cihazımda sürtme sesinin dışında, Çarpma sesi de var. Ben Cihazımın İadesini istiyorum. Böyle bir şey olamaz. Servis cihazınızı incelemiş, cihazınız sorunsuz çalışıyor dedi bana merkez. Servis evimde 5 dakika durmadı nasıl incelemiş? Çeken yıpranan kıyafetlerim ne olacak? Dünyanın parasını saydığım kıyafetlerimin Yıpranmasını kim karşılayacak?

20 Aralık 2024 14:29 (Şikayetten 1 saat sonra)

28 Ocak 2025 15:24

Samsung kurutma makinem ile ilgili olarak servis çağırdım ve yapılan inceleme sonucu cihazın tamburunda bir arıza olduğu belirtildi. Bu arıza nedeniyle tüm kıyafetlerim küçüldü. Ancak, ben cihazın değiştirilmesini talep etmiyorum; yalnızca iade edilmesini istiyorum. Çünkü ürün daha yeni, yalnızca 5 aylık ve Tüketici Kanunu'na göre, ilk 6 ay içinde yaşanan arızalar ayıplı mal sayılmaktadır. Samsung Genel Merkezi'ne başvurduğumda, talebimle ilgili bir bilgilendirme yapılacağı ifade edilmişti ancak hâlâ herhangi bir dönüş almış değilim. Konuyla ilgili en kısa sürede bilgilendirilmek istiyorum.

Arızalı Kurutma Makinesi Ve Belirsiz İade Süreci Nedeniyle Mağduriyet

29 Eylül 2025 11:43
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Gizem
12 Ağustos 2024 19:17