Samsung Kronik Buzdolabı Sorunu

05 Eylül 2024 12:19

17 Ağustos 2021 yılında aldığım Samsung buzdolabı alırken kapağı ezilmiş olduğu için kapak değişimi yapıldı ardından 6 ay sonra soğutmamaya e 06 uyarısı vermeye başladı teknik servis dolabı götürüp tamir etti. Temmuz 2024 te garantisi bitmeden tekrar soğutmamaya başlayınca teknik servis tarafından motor değişimi yapıldı. Yaklaşık 10 gün sonra sürekli olarak e 06 hatası vermeye başladı dolabın kronik sorunlu olduğunu düşünüp ek garanti yaptırdık. Sürekli mağdur olduğumuzdan dolayı ürün değişimi talep ediyoruz.

16 Eylül 2024 13:39

Geçen hafta bu şikayetimi buraya yazmıştım. Bu şikayet üzerine teknik servis gelip kart değişimi yaptı. Ancak birkaç saat sonra tekrar e 06 hatası vermeye devam etti. Artık gerçekten bıktık. Samsung lütfen kalıcı bir çözüm üretsin. Bu buzdolabı kronik sorunlu ve bunu kabul edip değişim sağlasın.

05 Eylül 2024 12:57 (Şikayetten 37 dakika sonra)

16 Eylül 2024 13:35

Garanti Kapsamında Olmasına Rağmen Ek Ücret Talebi

Emrah
31 Ekim 2024 23:53
Garanti Kapsamında Olmasına Rağmen Ek Ücret Talebi
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Mahmut
07 Kasım 2024 15:22
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Buzdolabında 4 Yılda 3 Defa Motor Arızası Ve Ürün Değişimi Talebi

Fatma
08 Ağustos 2025 22:24
samsung-buzdolabinda-4-yilda-3-defa-motor-arizasi-ve-urun-degisimi-talebi-2.jpg
samsung-buzdolabinda-4-yilda-3-defa-motor-arizasi-ve-urun-degisimi-talebi-1.jpg
Mithat sonuçtan hiç memnun değil

Mithat
01 Nisan 2024 23:08
Samsung Garantiden Değiştirilemeyen Buzdolabı
Anıl sonuçtan hiç memnun değil

Anıl
28 Ekim 2024 23:31