Samsung Çamaşır Makinesi: Sürekli Arızalar Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

23 Aralık 2024 15:02

Samsung çamaşır makinesini aldığımdan beri sürekli sorun veriyor. Kazanı yaklaşık 1 senenin sonunda tuhaf ve sesli çalışmaya başlamıştı. 3 yılda 3 kere arıza verdi. Her gelen ustaya kazanın garip çalıştığını söyledim fakat hepsi normal dediler. Şu an makine muhtemelen rulman bilyelerini dağıttı öyle tahmin ediyoruz. Kazanda kesinlikle arıza var. Ama şimdiden 7 8 bin TL'lik arıza olabileceğini öğrendik. 3 senede bir makine nasıl bu kadar arıza verebilir aklım almıyor. 10 sene çıt demeden çalışan eski makinalar nerede? Sağlam olsun diye Samsung'a güvenip aldık fakat 3 senede burnumuzdan geldi. Birkaç ay önce 2 adet sıkma motoru değişti. Bir makine 2 senede motor mu bozar. Şikayetimin acilen ücretsiz şekilde çözülmesini istiyorum. Ben 2 senedir zaten kazanda bir arıza olduğunu ilk 1 yılda çalıştığı gibi çalışmadığını söylememe rağmen bir türlü kazanı incelemeye almadılar. Şimdi kazan elimde kaldı garanti kapsamından çıktıktan sonra ben bu ücreti karşılayamam. Bir sürü para verip zar zor alıyoruz. Bu kadar problemi başka bir markada eminim ki yaşamazdık. Bir makine bu kadar büyük arızaları arka arkaya kesinlikle veremez.

23 Aralık 2024 15:22 (Şikayetten 20 dakika sonra)

Tuğra
30 Mart 2024 22:53
Kusurlu Samsung Çamaşır Makinesi
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Çamaşır Makinesi Kabusu: Sorunlar Bitmiyor!

04 Şubat 2025 12:57
Fatih sonuçtan memnun

Samsung Çamaşır Makinesi İle Bitmeyen Sorunlar

Fatih
18 Ekim 2024 08:50

Samsung Çamaşır Makinesi Sürekli Arızalanıyor

Dilek
13 Kasım 2024 14:51
Ayaz sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Çamaşır Makinesi İle Sürekli Sorunlar

21 Ekim 2024 14:27