Ayaz sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Çamaşır Makinesi İle Sürekli Sorunlar

21 Ekim 2024 14:27

Samsung'un çamaşır makinesi daha 1 yılını doldurmadı. Önce sıkmaya geçtiği zaman içinden kopan parça varmış gibi ses çıkarıyordu. Ardından 5C hatası verip durdu. Servisi aradık, boşaltma filtresini kontrol edin dediler. Kontrol ettik, içinden hiçbir şey çıkmadı, tertemizdi. Sonra servis geldi, makineyi çalıştırdı. Tekrar hata verince ve makinenin içinden sesler gelince, kazan zaten o kadar çok sallanıyor ki yerinden çıkacak gibi. Alt kapağı açıp pompa motoruna sıkışmış bir cisim çıkardı. Hata giderildi fakat hala daha çok ses çıkarıyor. Makine ve 3 yıl garantisi olmasına rağmen 600 lira servis ücreti istediler. IBAN yoluyla kendilerine gönderdim ücreti. Kullanıcı hatası olduğu için dediler de neden bizim hatamız olsun? Makinenin pervanesine nasıl olur da cisim kaçar? Hadi diyelim kaçtı, ben bu cismi kendim nasıl çıkaracağım? Her defasında 600 lira ücret mi ödeyeceğim? Garanti ne için? Sırf kullanıcı hatası deyip para almak için bunlar. Ben çok pişman oldum bu makineyi aldığıma. Eğer iade ediliyorsa derhal iade etmek istiyorum.

21 Ekim 2024 14:43 (Şikayetten 16 dakika sonra)

Ayaz
Ayaz
21 Ekim 2024 19:49

Bilgilerim siz de kayıtlı zaten telefon numaram da yazıyor orada

22 Ekim 2024 10:04

Değerli Müşterimiz, Sizinle iletişime geçebilmemiz için cevapla alanından telefon ve isim soy isim bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Çözüm merkezimiz kısa sürede tarafınıza ulaşacaktır. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye

24 Ekim 2024 11:14

Değerli müşterimiz, İletişim bilgilerinizi paylaşmadığınız için size ulaşamadık. Canlı destek hatlarımıza ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye

Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Samsung'dan Aldığım Tüm Beyaz Eşyalar Arızalı Çıktı, Servis Sorunları Ve Mağduriyet

Dilara
08 Mayıs 2025 17:59
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Çamaşır Makinesi Kabusu: Sorunlar Bitmiyor!

04 Şubat 2025 12:57
Seher sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Çamaşır Makinesi Çarpma Ve Vurma Sorunu

Seher
04 Şubat 2024 01:32

Samsung Çamaşır Makinesi: Sürekli Arızalar Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

23 Aralık 2024 15:02
Nurseli sonuçtan hiç memnun değil

Nurseli
12 Temmuz 2024 11:18