Sedat sonuçtan çok memnun

Samsung Çamaşır Makinesi Ses Sorunu Ve Servis Problemleri

Samsung Çamaşır Makinesi Ses Sorunu Ve Servis Problemleri
09 Eylül 2024 22:15

Eskişehir Espark Samsung yetkili bayisinden aldığım kurutmalı çamaşır makinesi 5. yıldan itibaren sesli çalışmaya başladı. Yetkili servisi (ESSAM) çağırdım, kazanın takım halinde değişmesi gerektiğini söylediler. Makinenin piyasa fiyatı o dönemde yaklaşık 13.000 TL iken 2600 TL ödeyerek kazanı değiştirdim. Ancak ses kesilmedi. Yeniden servisi çağırdım, gelen eleman arka bağlantının iyi sıkılmadığını söyledi. Sıkıp tekrar gitti, sesli çalışma devam etti. Tekrar servisi çağırdım, gelen eleman bu defa tahliye borusunun gevşek olduğunu, sıktığını, artık ses yapmayacağını söyledi ancak ses devam etti. Son olarak servisin sonradan sahibi olduğunu öğrendiğim ustası geldi, makinenin üst ve yan saçlarını söküp tekrar taktı, ses azaldı ancak devam etti. 1 yıl sonra ses artık iyice artmaya başlayınca yetkili servisten umudu kesip özel bir servis çağırdım. Gelen servis, yetkili servisin hatalı işlem yaptığını ve bu sebeple kazanın yeniden değişmesi gerektiğini söyledi. Yetkili servise durumu ilettiğimde parça garantisinin 1 yıl olduğunu, bu sebeple kazan değişimi için yeniden 10.000 TL alacaklarını söylediler. Aynı anda takım halinde almış olduğum Samsung marka çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve fırınım birer yıl arayla bozuldu.

10 Eylül 2024 12:50 (Şikayetten 14 saat sonra)

12 Eylül 2024 18:49

Samsung firmasının şikayetim için önerdiği çözüm daha önce defalarca sorun yaşadığım ve şikayet ettiğim şehrin tek yetkili servisinin sorunu tespit etmesi için randevu oluşturması tabi eğer şikayetimde haklı değilsem bir de servis ücreti ödeyeceğim, çok komik

Serap sonuçtan hiç memnun değil

Serap
08 Şubat 2025 18:42
Samsung Kurutmalı Çamaşır Makinesi İle Bitmeyen Sorunlar
Samsung Kurutmalı Çamaşır Makinesi İle Bitmeyen Sorunlar

Necati
17 Nisan 2024 00:10

Mesut
20 Ocak 2025 00:22
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Tüm Samsung Ürünlerinde Sürekli Sorun Yaşadım

Halil