Samsung Çamaşır Makinesi Arıza

Rumeysa
03 Temmuz 2023 15:23

Samsung 9 kg 1200 devir çamaşır makinem son 3 aydır yüksek ses ile çalışıyor. Bu durumu Samsung yetkili servisine bildirdim ve arıza kaydı açıldı. Makineme yetkili servis çalışanları gelip baktılar ve ana kartın yerinden oynadığını ve bunun da fabrika ile alakalı bir durum olduğunu söylediler. Gereken tamiratı yapıldı ama aradan 1 hafta bile geçmeden yine yüksek ses şikayeti devam etti. Tekrardan arıza kaydı açtırdım ve yetkili servis ekipleri geldi ve çamaşır makinesinde herhangi bir arızanın olmadığını söylediler. Ama makinemden çıkan sesler gün geçtikçe artmakta. Samsung müşteri hizmetlerini aradım ve ürünün değişimini talep ettim. Elimdeki video kayıtlarını incelemeleri için gönderdim ama tarafıma herhangi bir sıkıntı olmadığı ile alakalı dönüş yapıldı. Şu an makinem çok gürültülü çalışıyor bu konuyla alakalı kimse ilgilenmiyor. Tarafıma bu konu ile alakalı ivedilikle geri dönüş yapılmasını ve cihazımın değişimini talep ediyorum.

03 Temmuz 2023 15:32 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Hamza sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Çamaşır Makinesi Diye Aldık Ne Çıktığı Sizin Takdirinize.

Hamza
22 Mayıs 2024 23:24
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Cihan
25 Nisan 2024 15:57
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Çamaşır Makinesi Gürültü Ve Teknik Servisin Çözüm Üretmemesi

Murat
13 Ocak 2024 19:25
Seher sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Çamaşır Makinesi Çarpma Ve Vurma Sorunu

Seher
04 Şubat 2024 01:32
Hacer sonuçtan hiç memnun değil

Hacer
17 Mart 03:12