Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Buzdolabı Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Samsung Buzdolabı Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
06 Ağustos 2024 20:11

Samsung markalı bir buzdolabımız var, en büyük özelliği de no frost olması, buzları kendisi kırıyordu. Fakat buzluğun arkasında oluşan buzları kırmamış, buz kırma rezistansı bozulmuş, buzluk da dolu olduğu için arkasındaki buzları biz de haliyle göremedik. Oluşan buz artık dolabın iç kısmına da hasar vermiş, fotoğrafta görebilirsiniz. Fakat buraya kadar her şey normal, bunlar yaşanabilir. Sorun bundan sonraki yürütülen süreçte. Teknik servis geldi, inceledi ve bu sorunun tüketici hatası olmadığını söylediler, raporu fabrikaya bildirdiler. 1,5 haftanın sonunda fabrika dönüş yapmış ve söylediği şey şu: 28 bin lira para öderseniz size bu modelin 2 üst modelini gönderelim oldu. Kendilerine bu parayı ödeyemeyeceğimizi, bize aynı modeli olan buzdolabımızı göndermelerini istedik. Bu isteğimize karşı 1 hafta sonra yeni mail göndermişler ve talebimizi reddetmişler. Mecbur olarak kabul etmek zorunda bıraktılar tekliflerine. Teklifi kabul edip önden peşin 5 bin lira göndermemize rağmen 1 hafta oldu ve dolabımız gelmedi, aradık kendilerini, buzdolabının Kore'den geldiğini söylediler. Yaklaşık 1 aydır bu sıcak yaz günlerinde evimizde buzdolabı olmadan resmen yaşam mücadelesi veriyoruz. En azından daha basit geçici olarak bir buzdolabı da gönderebilirlerdi ama göndermediler, bunun ile birlikte 1 ay bizi buzdolapsız bıraktılar. Bu da yetmezmiş gibi üst modeli olan buzdolabını bize para ile almak zorunda bıraktılar. Her iyi marka her beyaz eşyayı iyi üretir diye bir kaide yokmuş, bunu acı tecrübe ile deneyimlemiş olduk ve müşteri memnuniyeti sıfır.

profile profile
10 Ağustos 2024 15:38

Şikayetini bildirdiğim buzdolabı için hala hiçbir yetkili benim ile iletişme geçmiş değil. Servis ile görüştük 7 gün sonra geleceğini söylediler, pek emin değilim 7 gün sonra geleceğinden de, belki o süre birkaç gün daha uzayabilir gibi hissediyorum konuşmalarından. Tam tamına 40 gün oldu ve buz kırma rezidansı çalışmıyor diye, komple tüm buzdolabını kullanamıyoruz 40 gündür artık bu durum bizde psikolojik etikilerde bırakmaya başladı, kendi evime girmek istemez oldum. Ben hala anlamıyorum nasıl bir firma bana sadece tek 1 opsiyon sunarak çözüm üretiyor. Sunduğu opsiyonda kendi malını tekrar bana satmak oluyor. Hangi büyük firma bu mantık ile çalışıyor, daha önce ömrümde görmedim. 1 den fazla opsiyon sunup içlerinden bir tanesi üst model buzdolabını satması olsa anlarım ama hiçbir çözüm üretmiyorlar ya da üretmek istemiyorlar. Tek çözümleri para ile modele geçmeye zorlamak olabilir mi bu nasıl bir anlayış bu nasıl bir aklım almıyor. Ben bu ürünü 7 yıl önce aldığımda Samsung markasının en iyi modellerinden ve en üst modellerinden biriydi. Bu nasıl bir kalitedir ki dönemin en iyi buzdalapları arasında gösterilen ürün 7 yıl sonra çalışmaz hala gelebiliyor. Ve hala bir yetkili şikayet üzerine bizim ile iletişime geçmiyor, pes doğrusu.

Ekin sonuçtan hiç memnun değil

16 Eylül 2023 14:40

Sedef
27 Eylül 2024 14:52
Samsung Buzdolabı Değişim Sürecinde Yaşanan Sorunlar
Selin sonuçtan hiç memnun değil

Selin
24 Temmuz 2024 20:49
Samsung Yeni Nesil Buzdolabı Ömrü 2 Yıl Ve Tamiri Yok. Servis Çöp Dedi
Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Hülya
22 Eylül 2024 11:29
Samsung Buzdolabı 5 Yılda 2 Kere Bozulma
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Barış
25 Kasım 2023 17:49