Melih sonuçtan hiç memnun değil

Melih
21 Haziran 2024 16:22

Samsung Bulaşık makinemiz geçtiğimiz Şubat 2024 ayında 4C arıza kodu vererek çalışmamaya başladı. Yetkili servisine başvurduğumuz makinemizin garantisinin bittiğini, makinenin filtresinin tıkandığı içim bu arızayı verdiğini ve parça değişim için 5500 TL para istediler. Yine şikayet vara yazarak ve Samsung İletişim merkezi ile iletişime geçerek onarım ücretinin 3230 TL’ye düştüğünü belirttiler. 3230 TL onarım ücretini ödeyerek onarımını yaptırdık. Aynı arıza oluşur ise parçamızın 1 yıl garantili olduğunu da bize ilettiler. 15 Haziran Bayram Arifesi günü tekrar 4C hatası vererek bize bayramı zehir etti. Tekrar yetkili servise başvurdum aynı arızanın olduğunu ilettim. Bu seferde makineme bakılmadan Aqua Stop denen bir parçadan olduğunu ve 2870 TL + 850 TL işçilik masrafı olduğunu iletti. Madem bu 4C hatası bu parçadan dı ilk seferinde neden benden filtre değişimi adı altında 3230 TL para alındı. Sorunumun acil olarak çözülmesini bekliyorum

29 Haziran 2024 11:23 (Şikayetten 7 gün sonra)

Melih sonuçtan çok memnun

Melih
16 Şubat 2024 13:40
"Şikayetimiz üzerine sorunumuz ile ilgilendiğiniz için teşekkür ederim"
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
08 Nisan 2024 16:52

İlkay
24 Şubat 2024 14:42
Talha sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Bulaşık Makinesi Aquastop 7 Yılda 4 Arıza.

Talha
07 Haziran 2024 12:25
Samsung Bulaşık Makinesi Aquastop 7 Yılda 4 Arıza.
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
29 Kasım 2024 02:18