Samsung Bizi Mağdur Ediyor

Samsung Bizi Mağdur Ediyor
Recep
31 Temmuz 2024 11:38

7 yıl önce aldığımız buzdolabının dondurucu kısmı çalışmıyor. Eşyalarımız içinde bozulmuştu. Servisi çağırdık, gövdede çatlak olduğunu ve onarım olmayacağını, yüklü bir miktar karşılığında değişim gerektiğini söylediler. Motorunun garantisi bitmemesine rağmen para talep ediyorlar. Böyle ünlü bir markanın bizi böyle mağdur etmesi kabul edilebilir değil. Mağduriyetimizi giderin!

01 Ağustos 2024 23:36

Samsung buzdolabı almıştım garantisi devam etmekte buzluk tarafının içinde devir daim yerinde çatlaklık oluştuğu için soğutmuyordu servisi aradım dediler tespit için geleceğiz fakat bir ücreti var, bende tamam gelin dedim sorunu tespit ettiler fakat tamir edilmiyor dediler değiştirmemiz lazım dediler ama değişme bedelini 35.000 TL istediler bende param yok dedim tamir edin dedim, tamir edilmiyor dediler bende param olmadığı için değiştirmedim çok mağdur ettiler bizi hiç kimseye tavsiye etmiyorum kesinlikle almayın.

1722544542833.img-20240731-110435.jpg

Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Buzdolabı Yedek Parça Olmadığından Ücretli Değişim

Tolga
13 Haziran 2024 14:43
Samsung Buzdolabı Yedek Parça Olmadığından Ücretli Değişim
Ülkü sonuçtan memnun

Ülkü
17 Ekim 2024 23:47
"7yıl içerisinde tamir edilemeyecek duruma gelen buzdolabımı. 24.750 TL (samsung.com güncel fiyatı 47.099 TL) ücret karşılığında satın almak üzere anlaştım. Uzun ömürlü makinalar üretmelerini temenni ediyorum. Buzdolabımın 7. Yılında pert olup masraf yapmak zorunda kaldığım için mağdur oldum. Bu mağduriyetimin bir kısmını üstlendiği için de Samsung markasına teşekkür ediyorum. ( 10 yıl motor garantisi olmasına rağmen genel garanti süresi dolmuştu)"

Yunus
22 Mayıs 2024 16:22
Samsung Soğutma Sorunuyla Bozulan Buzdolabı Mağduriyeti

Samsung Buzdolabım Sürekli Arızalanıyor, Servis Sorunumu Çözemiyor!

30 Haziran 2025 12:16

Buzdolabı Tamiri Sonrası Arızalar Ve Para İadesi Sorunu Yaşadım