Samsung Aldım Ürünün Kurulumu Gerçekleşmiyor

Samsung Aldım Ürünün Kurulumu Gerçekleşmiyor
05 Ocak 2024 15:28

Samsung yetkili servisinden aldığım kurutma makinesinin kurulumu için 20 günlük bir süre beklememi söylüyorlar. Kurulum aparatının stokta olmadığını, 30.12.2023 tarihinde oluşturduğum servis kaydında belirttiler. Samsung çamaşır makinesinin üzerine kurulum için gerekli aparatın 5 Ocak 2024 tarihinde geleceği ve kurulum yapacaklarını söylediler. 5 Ocak'ta bugün aradığımda, ürünün 15'inde stoka gireceğini ve 15'inden sonra ne zaman gelirse o zaman kurulum yapılacağını söylediler. Bir kurulum için 1 ay bekletilir mi? Bu nasıl bir marka anlayışı? Acilen parçanın temini ve kurulumunu talep ediyorum.

05 Ocak 2024 15:41 (Şikayetten 13 dakika sonra)

05 Ocak 2024 16:49

Müşteri hizmetlerinize de servislere ilettim ama durum da bir değişiklik yok ne yazıktır

05 Ocak 2024 17:47

Eksik yazmışım almayın Samsung müşteri hizmetleri aramış ekstra malzeme bekliyceniz diye ahkam kesiyor Samsung iyi bir marka diye tercihimi sanmsungtan yana yaptım bu saatten sonra Samsung asla tercihim olamaz kimsede almasan

Sergen sonuçtan hiç memnun değil

Sergen

Büşra sonuçtan memnun değil

Büşra
07 Kasım 2024 14:11
Samsung Kurulum Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Çamaşır Kurutma Makinesi Kurulum Aparatı Gecikmesi

Hakan