08 Ağustos 2024 21:23

Vatan Bilgisayar'dan Samsung A15 model cep telefonu aldım. Telefon 8 gün içerisinde arızalandı. Vatan Bilgisayar ve Samsung elemanı, ekranda yanma olduğunu ve servise gidip rapor gelmesi gerektiğini söyleyerek cihazı servise gönderdiler. Hatayı Vatan ve Samsung elemanı kabul etti. Ekranın sol alt tarafında lekeler mevcut, gözle görülür ve dokunmatiği çalışmamakta. Samsung'un kendi uygulamasından test edildi. Samsung müşteri hizmetlerine kanıtlı şekilde fotoğrafları gönderdim. BDH'ye gönderdim. BDH teknik servisin adresi gönderildi. BDH, cihazda sorun olmasına rağmen hata yoktur diye geri gönderiyor. BDH ile görüşme sağladığımda, 'Biz BDH olarak değiştirmiyoruz. Samsung onaylıyorsa onlar değiştirsin. Biz BDH, siz gidin Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurun, ilgilenmiyoruz' denildi. Durumu Samsung müşteri hizmetlerine anlattım. Bana, 'Müşterinin dediği değil, servisin dediği bizim için geçerli sayılır' deyip telefonu kapattılar. Samsung, 'BDH bizim yetkili servisimiz' demekte ama BDH kabul etmemekte. Koskoca Samsung dünya markası, müşteri mağduriyetini hiç umursamıyor. Cihaz size gelirse tekrar gönderin diyorlar, dalga geçiyorlar. Apple ve Samsung arasında kalmıştım. Keşke Apple alsaydım. Bir daha asla Samsung almam.

12 Ağustos 2024 17:43

Bir Samsung markası bu kadar mı kötülenir Çözüm merkezi yok arkadaşların mesai başlamadı yok mühendislerimize soracağız Samsung yok gerekirse merkeze aldırırız kendi yetkili servisi bile bizle alakası yok diyor =) Samsung Türkiye'de ismi lekeleniyor Samsung Türkiye acil kapanması gerekmekte

12 Ağustos 2024 17:45

Ben kendimden geçtim Markaya yazık ya adamlar resmen telefonda müşteri temsilcileri birbirlerine atıyor bakmamak için arkadaşlar müsait değil deyip kapatıyor gelişmeler oldukça yazacağım

Taner sonuçtan çok memnun

Taner
13 Ağustos 2024 11:30
"BDH İletişim'den Burak Bey'in çözüm odaklı yaklaşmasından ve süreci takibinden dolayı teşekkür ediyorum. BDH İletişimdeki Müşteri Hizmetlerinde email yazan kişilere gerekli uyarıların yapıldığını bildirdi."
Samsung Servisi BDH, Telefonu Şubeden Teslim Şeklinde Göndermiş.
Ceyhun sonuçtan hiç memnun değil

Ceyhun
18 Şubat 2025 10:27
Samsung S22 Boya Atması Ve Teknik Servis Sorunu
Sadettin sonuçtan hiç memnun değil

Sadettin
15 Ağustos 2024 11:09
Samsung A54 Telefon Garanti Kapsamında Değişim Yapılması
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
06 Şubat 2025 11:41
Samsung Yetkili Servisinden Haksız Ücret Talebi Ve Garanti Problemi
Ümitcan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung A35 Mikrofon Sorunu ve Servis Mağduriyeti

Ümitcan