Ümitcan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung A35 Mikrofon Sorunu ve Servis Mağduriyeti

03 Ekim 2024 17:25

Medis Markt'tan Samsung A35 cihaz satın aldım. Cihaz ile telefon görüşmesi yaparken karşı tarafa sesim, çok az gidiyor karşı taraf sesimi çok az duyuyordu. Aynı zamanda ses alçalıp yükselerek karşı tarafa gidiyordu.

Cihazı Media Markt üzerinden Samsung yetkilisi servisi BDH bilişime gönderdim.

BDH bilişimden cihazda herhangi bir sorun yok denilerek geri gönderildi.

Tekrar cihazı kontrol ettim ve BDH a geri gönderdim.

BDH şu an da benden cihazın kasasını ve ekranını değiştireceğiz bu sebeple 4000 TL para gönderim demektedir.

Ayrıca 4000 TL gönderdiğimde cihazın mikrofon arızasının tamir edilip edilmeyeceği konusunda garanti vermiyorlar.

Çeşitli farklı markalardan cihaz satın almayarak Samsung dan cihaz aldım. Çünkü mağduriyet yaşamak istemedim. Ancak Samsung ve BDH Bilişim sıfır aldığım ve bir hafta kullandığım cihazı 2 ayı aşkın süredir serviste tutuyor. Tamir etmeden geri gönderiyor, tekrar gönderince 4000 TL para istiyor.

Samsung ürünlerini bir daha asla kullanmayı düşünmüyorum. Ve yaşadığım bu olumsuz deneyimi çevrem ile paylaşmaktan asla kaçınmayacağım.

04 Ekim 2024 10:01 (Şikayetten 16 saat sonra)

07 Ekim 2024 11:32

Değerli müşterimiz, İletişim bilgilerinizi paylaşmadığınız için size ulaşamadık. Canlı destek hatlarımıza ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye

08 Ekim 2024 14:16

Şikayete yüklediğim ve firmanın görebileceği görsellerde Cep telefonu numaram ve e mail adresim mevcut olmasına rağmen, Samsung benden iletişim bilgisi istiyor.

19 Ağustos 20:38

Telefon, tamir edildiği iddia edilerek tarafıma geri verildi. Ancak telefonda aynı mikrofon sorunu halen devam etmektedir. Samsung güvenilir olduğu için satın aldığımız bir markaydı ancak Samsung'un güvenilmez bir marka olduğunu anlamış olduk telefonum halen bozuk Samsung telefonumu tamir edemiyor

02 Ekim 21:26

Halen bozuk telefon tarafımca kullanılmaktadır. Samsung markasına telefonu defalarca göndermeme rağmen telefonu tamir etmeden iade etmektedirler ve telefonda sorun olmadığını bildirmektedirler. Ancak telefonda bulunan iki mikrofondan bir tanesi çalışmamakta bunu telefonu satın aldığım ve servise gönderen Media Markt mağazasına çok detaylı anlattım ve yazılı hale getirdik. Ancak yinede mikrofonu tamir etmeden cihazı geri gönderiyorlar. Görüşme esnasında bozuk olan mikrofondan ses çok çok az karşı tarafın duyamayacağı şekilde karşı tarafa gitmektedir.

Hakan sonuçtan çok memnun

Hakan
07 Ekim 2024 11:46
"Çözüm merkezinden K*** Hanıma özellikle teşekkür etmek isterim. Kendisi konuyla çok ilgilendi, sürekli bilgilendirme yaptı ve sonunda da çözüme kavuşturdu. Firma hatalı ürünü daha üst model ürünle değiştirdi. Teşekkürler."
Cihaz Arızaları ve Yetersiz Servis Deneyimi
Cihaz Arızaları ve Yetersiz Servis Deneyimi
Bilal sonuçtan hiç memnun değil

Samsung A35 Ekran Sorunu Tekrar Ediyor Ücretsiz Onarım Yerine Yüksek Ücret Talebi

Bilal
24 Temmuz 10:13
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
15 Ağustos 2024 13:58