Taner sonuçtan hiç memnun değil

21 Ocak 2024 16:28

11 Kasım tarihinde Media Markt Mersin mağazasından aldığım Samsung 65S95C Oled TV nin 15 Kasım tarihinde ilk kurulumu sırasında servis personeli ekran üzerinde parmak izleri bırakmıştı.

Nasıl temizleneceği konusunda servis elemanı ıslak fiber bezle kolayca temizleneceğini tavsiye etti. Ancak nemli fiber gözlük beziyle servisin bıraktığı parmak izlerini hafifçe temizledikten sonra silinen yerde siyah ekrandayken mor bir leke kalmıştır. Bu leke hiçbir şekilde çıkmamaktadır. Daha 1 ay dolmadan Servisi aradığım zaman servis bununla ilgili herhangi bir çözümleri olmadığını bildirmiştir. Samsung iletişim merkezini de aradığımda aynı şekilde herhangi bir çözüm bulamamış ve tekrar servise yönlendirmiştir. Diğer şikayet forumlarından da okuduğum kadarıyla bu sorun güneş yansımasını engelleyen antistatik ekran kaplamasının bozulmasından kaynaklanıyormuş ve tüm Samsung oled televizyonlarında varmış.
Servisin kurulum sırasında oluşturduğu bu lekenin temizlenmesinden kaynaklanan bu sorunla ilgili sorumluluk kabul etmemesi ve firmanın hiçbir şekilde çözüm getirememesi kabul edilebilir bir durum değildir.

22 Ocak 2024 08:52 (Şikayetten 16 saat sonra)

Yorumlar (5)

Harun

Şu anda leke kayboldu mu?

Taner

Belirli bir süre sonra Leke kendi kendine kayboluyor.

Veyis

Çözüm bulabildiniz mi hocam bende 77a95c aynı sorunları yaşıyorum alalı 5 ay oldu

Zeki

Ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum siz çözüm bulabildiniz mi acaba bilgi verirseniz sevinirim

Taner

Uzun bir süre içinde ekran kendini yeniledikçe zamanla azalıyor. Yalnız ıslak herhangi bir şeyle temizlemeyin sadece fiber bezi hafif nemlendirip temizleyin. Yoksa yine aynı şey olur.

Harun sonuçtan hiç memnun değil

Samsung OLED TV Panelinde Temizlik Sonrası Çıkmayan Lekeler Ve Fabrikasyon Kusur

Harun
25 Mayıs 17:58
Durali sonuçtan hiç memnun değil

Samsung 65s95c Oled Lekeli Ekran

Durali