Şeyda sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio 3 Tomtom Edition Vites Kutusunu Kontrol Ettiriniz Sorunu

19 Haziran 2023 16:46

2010 model Clio 3 Tomtom Edition yarı otomatik vites aracımda vites kutusunu kontrol ettiriniz arızası almaktayım. Araç 2010 olabilir ama orijinal 77 binde ne kazası var ne trameri tertemiz kullandım. Aracın aküsü yeni değişti. Ağır bakımları yeni yapıldı. Bu arızayı aldığımda araç vitese geçmiyor geçse bile hiçbir şekilde ilerlemiyor. Gaz verince ise devir artıyor ancak araba ilerlemiyor. Tamam 0 araba performansı beklemiyoruz da bu da şaka gibi İstanbul trafiğinde böyle kalıp kaza riski atlattım çok merak ediyorum sevgili Renault bana nasıl bir çözüm bulabilirsiniz?

19 Haziran 2023 16:54 (Şikayetten 8 dakika sonra)
01 Temmuz 2023 19:05

Merhaba, Öncelikle hiçbir şekilde dönüş yapmadınız müşterilerinizi ciddiye almadınız. Lütfen copy paste cevaplarla sadece yanıtlamış olmak için bu şikayetlere cevap vermeyin. Zira itici duruyor!

04 Temmuz 2023 15:10

Acaba ne zaman kronik sorunlu bu EDC şanzımanlar için müşterilerinize dönüş yapıp hatanızı anlayacaksınız? 1 haftadır arabam yok. Serviste bakıldı Şanzıman 4 tane tanımsız arıza veriyor. Ne olduğu belli de değil. Ben sizin kronik sorunlu şanzımanınız yüzünden mağdur edilmek zorunda mıyım? Yolda kaldım kaza riski atlattım. Bu son ikazım size ya bu işlemi ayıplı kusurlu mal kapsamında yaptırırsınız ya da ben tüketici hakem heyetinden tutun, mahkemeye kadar taşıyacağım. İnsanları bu şekilde mağdur etmeye hakkınız yok.

Şenay
Şikayeti Çözüldü

Canım bende aynı sorundan muzdaribim, bende maddi manevi uğraşıyorum. Enjeksiyon arızası ve vites kutusu arızasından dolayı. Bende şikayetimi ilettim. Dönüş olmazsa bende ilgili yerlerde hakkımı arayacağım. Paslaşalım istersen...

Elif sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio, Vites Kutusu Kronik Arızası

Elif
23 Eylül 2023 11:56
Renault Clio, Vites Kutusu Kronik Arızası

Renault Clio3 1.2 Otomatik

Kenan
05 Mart 2024 23:00
Renault Clio3 1.2 Otomatik
Mert sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio Kronik Arıza Sorunu

Mert