Gök sonuçtan hiç memnun değil

06 Eylül 2024 20:02

Profilo markasından buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve su sebili satın aldım. Su sebili paketi açtığımız zaman paramparça haldeydi. Buzdolabını eve montaj için getiren şahıs, bina girişinde dolabı kutudan çıkaracaklarını iletti. Usulleri gereği böyle olduğunu düşünerek tamam dedim. Meğer buzdolabı kutusuyla asansöre sığmayacağı için dahice düşünen arkadaş, fakat asansörde kalıntı bırakarak buzdolabının her yerini resmen kazımış. O kadar akıllı olan bu arkadaş buzdolabının arka kısmında kalan etiketleri sökerek gözüken çizdiği yerlere bantları yapıştırmış. Dolabın kurulumunu yaptıktan sonra gözükmemesi için o kadar yanaştırmış ki çekmesek görmemiz mümkün değildi. Bu yapılan işgüzarlığı defalarca Profilo markasına şikayet etmemize rağmen değişim yapılacak dediler fakat günlerdir bekletiyorlar. 40 derece sıcakta buzdolabı ve sebil olmadan günlerdir marketten hayatımızı idame ettirmeye çalışıyoruz. Çağrı merkezini aradığımızda hiçbir arkadaş net bir bilgi vermiyor, buzdolabı şikayeti için arıyorum geri dönüş sağladıklarında çamaşır makinesi için aradık diyorlar. Hiçbiri bilgiye sahip değil, kimsenin birbirinden haberi yok. Sistemlerinden sürekli yanlış bilgi alıyorlar. Muhatap bulabileceğiniz herhangi bir yetkili yok. Profilo pişmanlıktır.

07 Eylül 2024 09:20 (Şikayetten 13 saat sonra)

Gök
Gök
07 Eylül 2024 21:04

Klasikleşmiş cümlelerden vazgeçip, çözüm odaklı davranırsak sevinirim.

Şevket
18 Temmuz 2024 18:46

Talha
26 Şubat 2024 22:17
Yeni Aldığım Beyaz Eşyalar Kırık Çıktı: Profilo Destek Vermiyor
Esma sonuçtan hiç memnun değil

17 Ekim 2024 01:03

Profilo Ücretli Ek Garanti Yapılmadı.

Bekir
16 Mart 2024 16:49