Hakkı sonuçtan çok memnun

08 Kasım 2024 11:41
Hakkı'nın Teşekkür Mesajı
“Şikayetvar da şikayet sürecini başlattıktan sonra müşteri yetkilisi hemen bizimle iletişime geçerek bir defaya mahsus garantiden ürünün tedariğini yetkili servise sağlayacaklarını söyledi bugün servis gelip hortumun değişimini gerçekleştirdi. Müşteri yetkilisine ilgisinden dolayı teşekkür ederim”

16.08.2021 tarihinde evimize kurulum için gelen Profilo servisi bütün beyaz eşyaların kurulumunu yaptı. Bize teslim etti. Ekstra garanti uzatma talebinde bulundular. İlerde bir sorun yaşarsanız size kolaylık olur. Gibisinden bende ekstra+2 yıl garantilerini uzattım 3 yıl kurulumunu yaptıkları evde oturup daha sonra başka bir adrese taşındım. Geçtiğimiz hafta sonu Makine e 15 hatası vererek altından su geldi. Makineyi öne çektiğimizde makinenin su giriş hortumu da şişiklik olduğunu ve su sızdırdığını gördüm. Musluğu kapattım. Daha sonra yetkili servisi arayıp durumu izah ettim servis kaydı oluşturup ertesi günü eve geldiler. Makineyi kontrol ettiğinde makinenin su hortumunun farklı bir hortum olduğunu söyledi. Ekstra 1000 TL ücret talep etti. Bende makinenin hortumunu hiçbir şekilde değiştirmediğimi taşınırken de bir sorun olmadığını bildirdim. İlk adreste servis bu şekilde hortuma bakmazsın bu kurulumu yaptı. Zaten kısa gelirse kurulumu yapmayıp ekstra hortumu ücret karşılığında servisten alması gerektiğini okudum. Eğer benim ilk adreste kurulum yaparken hortum kısa gelseydi servis zaten bana bunu söylerdi. Yeni adrese taşındıktan 1 yıla yakın süre geçtikten sonra bu başıma geldi. Yeni adreste makine direk musluğun dibinde zaten öyle bir hortum değişikliği yapmış olsam yetkili servisi aramam. Gelen servis hâlâ orijinal olmadığını söylüyor ama makine hortumu üzerindeki tarih bilgisi zaten montaj yapıldığı yıla yakın. Ekstra ücret ödeyip garanti süresini uzattığım halde bu şekilde sorunla karşılaştım. Makinem 1 haftaya yakın süredir çalışmıyor. Mağdur ediliyorum. Profilo müşteri hizmetlerine şikayet oluşturdum bu durumu kabul etmediğini belirttim daha sonra bana dönüş yapıldı. Hortum ücretini 500 liraya düşürüp yardımcı olacaklarını söyledi. Bende değiştirmediğim bir ürün için ekstra bir ücret ödeyemeyeceğimi söyledim. Ekstra Garanti süresini uzattığım üründen borçlu çıkaracaklar bu mağduriyetimin bir an önce giderilmesini istiyorum. Bir kişinin ağzına bakıp orijinal değil demesiyle müşteri suçlanamaz.

08 Kasım 2024 13:29 (Şikayetten 1 saat sonra)

13 Kasım 2024 10:35

Bilal sonuçtan hiç memnun değil

Bilal
06 Şubat 2024 10:50
Profilo Yetkili Servisin Büyük Mağduriyeti!

Fatih
31 Ekim 2024 14:22