Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Buzdolabında Sararma Sorunu ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi

04 Ekim 2024 17:08

İsmim Ramazan E*** (054*********62), 23/08/2024 tarihinde Profilo marka BD2086Wfxn stok kodlu buzdolabını Profilo Yetkili Satıcısından satın aldım. Daha sonra yetkili servis buzdolabını 27/08/2024 tarihinde teslim etti ve dolabı aldıktan 15-20 gün sonra dolabın kenarlarında durduk yerde sararmalar oluşmaya başladı. Bunun üzerine 20/09/2024 tarihinde 4447766 numarasından Profilo Müşteri Hizmetlerini arayıp ürünün yan taraflarında durduk yerde sararmalar çıkmaya başladığını belirterek ürün değişimi talep ettim. Müşteri hizmetleri 24/09/2024 tarihine servis arıza kaydı oluşturup göndereceklerini söyledi ve gününde servis geldi. Dolabın görüntülerini çekip fabrikaya ileteceklerini ve oradan yanıt gelip ona göre işlem yapacaklarını söylediler. Yaklaşık 1 saat sonra beni aradılar ve fabrika tarafından üründe böyle bir şeyin durduk yere olmayacağını söylediler. Bunun üzerine ben, yeni aldığım bir dolaba böyle bir şey neden ve nasıl yapabilirim ki deyince, benim bir müddet daha beklememi talep ettiler. 01/10/2024 tarihinde bu kez buzdolabının başka yerlerinde de sararmalar oluşmaya başlayınca yine 4447766 Profilo müşteri hizmetlerini aradım ve tekrar aynı sıkıntının başka yerlerde oluştuğunu belirttim. Yine 04/10/2024 tarihine servis kaydı alalım gelip tekrar baksınlar denildi ve bugün servis teknisyeni yine geldi. Kendisi de farklı yerlerde olduğunu görüp yine resimlerini çekip fabrikaya ileteceğini, oradan yine cevap geleceğini söyledi. Bunun hemen ardından 15-20 dakika sonra fabrika beni arayıp biz buna bir şey yapamayız diyerek kestirip attı. Böyle bir durumla ilk kez karşılaşıyorum. Belli ki bu üründe sorun var ya da ayıplı. Artık her ne denirse adına, ben daha alalı 1 ay olan buzdolabıyla böyle sürekli uğraşamam. Buradan Profilo yetkililerine ulaşacağını düşünerek yazıyorum. Ben bu ürünü istemiyorum, ya bunu alıp değiştirsinler ya da iade alsınlar. Şayet şikayet var kanalıyla çözülmeyecekse bu iş, buradan sonra Tüketici Hakem Heyeti'ne, oradan da bir şey çıkmaz ise mahkemeye kadar taşıyacağımdan bilgilerinin olmasını isterim.

04 Ekim 2024 17:10 (Şikayetten 2 dakika sonra)

04 Ekim 2024 17:22

Benimle irtibata geçiyorlar ama çözüm yok, ben tekrar söylüyorum sizlere ben ürün değişimi talep ediyorum.

05 Ekim 2024 12:28

Dün Profilo Müşteri Hizmetlerinden bir kişi aradı, eklediğim görsellerden yola çıkarak üründe de hata bulunabileceği düşüncesinde olduğunu söyleyerek ekiplerle görüşüp görsellerin tekrar detaylıca incelenerek dönüş sağlayacaklarını söylediler, buradan tekrar belirtmek istiyorum sizden ricam fazla zaman geçmeden buzdolabımın değişiminin yapılmasını talep ediyorum.

07 Ekim 2024 14:25

Henüz dönüş bekliyorum sizden.

Levent sonuçtan memnun

profilo-buzdolabinin-omru-3-yilmis-1.pdf

Selçuk
05 Nisan 2024 10:40
Profilo Sıfır Kutusundan Arızalı Çıkan Dolabı Değiştirmek İstemiyor.
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Buzdolabında Sürekli Arıza Ve Çözülmeyen Sorunlar

Yunus